Tags

Hold nu op en skøn dag og jeg har ligget og siddet hele dagen ude i solen og det har været så skønt. Havde ellers ikke lige regnet med at det var det jeg skulle i dag…..men når nu solen skinner ja så smider jeg alt andet og går ud. Må så nok indrømme jeg måtte gå ind ved 18 tiden med kvalme og jeg har helt sikket siddet for meget i solen uden skygge og jeg skal lade være med at spille superhelt og tro jeg kan klare det vel vidende at det kan ingen mennesker. 😀 Nå men nu er jeg inde og fordi jeg har haft begge mine døre åbnet hele dagen er tiskoldt og kun 16 grader og det resulterede jo i at jeg begyndte at fryse og måtte overgive mig og tænde lidt for varmen. Ja ja er der ikke det ene galt så er der noget andet. Men det er som ikke beklagelser dette jeg skriver……bare konstateringer af dumme valg. Og uanset hvad så har jeg nydt timerne der ude og den dejlige kulør jeg har fået.

Kunne se mine liljekonvaller gror og gror og der er blomster knopper i flere af dem og jeg kan slet ikke vente til de kommer op og skal stå for skud med mit ordentlige kamera og skal se om ikke jeg kan få gang i den macrolinse jeg købte sidste år……den er jo købt pga blomsterne og så burde den også bruges 😀

Ok dette var bare et lille sidespring for jeg skulle slet ikke her ind i dag…..og jeg er allerede på vej ud igen 🙂