Tags

, , ,

Det sker jo ind imellem jeg bliver træt af ting og vil det anderledes og i dag er det bloggen der har fået en makeover. Ville den skulle fremstå lysere og ikke med en lyserød baggrund som jeg var ved at køre surt i. Så nu er det skiftet og så må vi se om jeg beholder den. Det virker mere enkelt og det passer mig ganske fint……det er jo sådan jeg lever livet…..enkelt 😀

Ellers er der ikke sket ret meget her de sidste par dage. Jeg har dovnet den og ladet op til familie besøg søndag/mandag og ja datteren der kommer forbi i morgen. Ok det passer så ikke helt for i går gjorde jeg rent over det hele for det skulle jo også gøre og i dag har jeg lagt sengetøj på til de kommer søndag. Ok det kunne jeg havde ladet været med men jeg vil jo helst selv. Dog brugte jeg så min eftermiddag på at flyde i min stol med fem afsnit af “Call the Midwife” elsker bare de engelske serie fra den tid i England og optager gerne dem alle eller en del for så at kunne se mere en et afsnit af gangen. Nu skal jeg så vente på de næste 5 som kommer her efter påske, men det er jo rart at have noget til en anden dag hvor jeg vil dovne 🙂

Håber lidt min bror tager hans højtryksrenser med og ordner mine fliser nå de kommer. De er bare så grimme og han siger den kan tage det uden det store arbejde og ville være rart inden sommeren sætter ind for alvor. Og jeg ville jo gerne have nogle flere havemøbler til den store terrasse og har set nogle i træ jeg synes godt om og håber de kan anskaffes i næste mdr og så ville det jo også være rart de var ordnet. Men nu må vi se om han husker det 🙂

Jeg kikker sikkert ikke ind her igen før efter påske……der bliver ikke rigtig tid. Men så er der så meget mere at fortælle ved senere lejlighed.

God Påske der ude og nyd den 🙂