Tags

, , , , , , ,

Lige så skidt det så ud i aftes med halsen……lige så godt så det ud i morges da der intet var og jeg så himlen var blå og solen skinnede. Det er så skønt at vågne op til sådanne dage 🙂

Efter morgenkaffen og div ting gik turen ud og handle de sidste ting ind til påskefrokosten……skulle gøres inden alle andre vågnede og tænkte samme tanke som jeg og da jeg nægter at handle efter folk har fået fyraften skal det gøres fra morgenstunden. Med det hele i hus brugte jeg tid på at lavet en portion mini frikadeller som niecerne elsker og som også skal på bordet, de røg så i fryseren senere og skal bare lunes på dagen. Nu kan jeg så heller ikke lave mere før søndag hvor der bare skal hentes et franskbrød og det er lige til at klare.

Da kl var 11 var jeg den der snuppede en kop kaffe og så satte jeg mig ud og tog sol og her har jeg siddet lige til kl 16.30 hvor jeg lige var inde en times tid og lavede lidt aftensmad. Men da solen stadig skinnede så skønt og der stadigvæk var super lunt i mit hjørne ja så blev jeg enig med mig selv om at aftensmaden skulle da helt sikkert nydes der ude og ikke inde. Og helt ærligt der er faktisk mere koldt inde end ud lige i dag og hvorfor lukke sig inde når vejret er til at sidde ude.

Så man må sige jeg er blevet grillet på både begge sider i dag for jeg har ikke lavet andet end nyde solen pænt placeret på min drømmeseng…..livet er da skønt når man kan den slags.

Desværre er det begyndt at blæse lidt her til aften og de lover knapt så godt vejr i morgen….se det er jeg ikke glad for, men på den anden side så kan jeg jo bruge dagen på at gøre rent hvilket jeg skal have gjort inden søndag 😀 Gider bare ikke de dage hvor solen skinner og jeg kan komme ud 🙂

Der er kun et minus midt i alt den glæde……min tennisalbue gør så ondt at jeg ind imellem har lyst til at gøre et eller andet voldsomt ved den for at prøve at fjerne smerten. Jeg som ellers er vant til stærke smerter med min dumme ryg, men de her smerter i armen er bare så konstante og mere pinefulde end de andre og intet hjælper. Jeg laver div øvelser som skulle hjælpe og det gør de også nogle dage, lægger koldt omslag på og det hjælper imens det er på men så heller ikke mere og Voltaren bliver smurt på og ikke en skid hjælper. Nogen dage er ok og jeg mærker den ikke rigtig ud over hvis jeg tager forkert fat i noget men i denne uge har smerten været konstant og jeg har endda ikke hæklet for tænkt jeg burde lade det ligge lidt så den får en smule ro. Åh ja man render sku ind i en masse med årene. Håber bare ikke det sætter sig kronisk for så går jeg i panik…..må heller tage en snak med lægen efter påske når jeg skal der op i anden øjemed. Nå ikke flere beklagelser her fra……der er jo mange der har det meget værre end mig.

Dagens billede bliver min aftensmad…..som var ganske simpel, Jensens grill ben (kødet er pillet fra benene på billedet) og så bare en grov burgerbolle og salat i selskab med en Hyldeblomst cider og så selvfølgelig mit have porcelæn 😀

 

Aftensmad i have for første gang.

Aftensmad i have for første gang.