Tags

, , ,

Føj det var koldt ude i haven i dag selv om solen skinnede. Det har blæst en hel pelikan her i dag og vinden var rigtig kold, så jeg skulle bestemt ikke sidde i mit hjørne og nyde solen. Men jeg havde jo heller ikke lyst til at være inde så jeg gik i gang med det sidste bed som jeg manglede samt den stribe jord langs plankeværket. Og det var også ok at sidde der og ordne det og solen lunede lidt men ikke nok til jeg kunne smide de to tykke trøjer jeg havde på. Foran huset fik jeg også lige fjernet det værste ukrudt og resten får noget ukrudtsmiddel så jeg ikke skal slås med det hele sommeren. Så alt i alt har dagen været god og jeg mangler ikke mere ude i haven for denne gang…..ud over ALLE de blomster der skal købes og sættes. Men venter til næste mdr da jeg vil være sikker på de ikke dør…….ikke megen sjov i at bruge en masse penge på noget og det så er for koldt.

Min persille er nu også komme op…..eller lidt af det og nu har jeg fjernet posen og så håber jeg det gror godt så det også snart kan komme ud i jorden og give mig persille hele sommeren. 

Men så er der lige det lille problem…….de sidste par timer har jeg frosset og det kradser i min hals og jeg har seriøst IKKE tid eller lyst til halsbetændelse eller forkøelse lige nu. Der kommer gæster i påsken og jeg skal ikke ligge syg……ved jo godt hvad klokken slår hvis jeg bliver ramt 😦 Nå men nu vil jeg slutte dette korte indlæg for denne gang og gå ned og lave en stor og varm kop romtoddy og hælde i halsen og så bør jeg nok finde dynen tidligt og så håbe det slet ikke var noget når alt kommer til alt.

Ville have lagt en video ind men det tillader denne side ikke….jo hvis jeg opgradere og det har jeg pt ikke tænkt mig. Måske jeg uploader den til min YT kanal og henter den der, men det blir en dag jeg gider rode med det. Så et billede af persille er hvad der kommer på i dag 🙂

Persille.

Persille.