Det er bare super hyggeligt når der om morgen tikker en sms ind fra datteren…..giver du mad i aften ? Og selvfølelig gør jeg da det og det betyder jo så også at jeg får et ordentligt måltid mad. Vi plejer nu næsten altid at spise fisk, men da det er mandag og ingen fiskehandler har åbent ja så måtte vi finde på noget helt andet. Jeg er jo ikke specielt vild med kød og stegt mad men menuen faldt dog på noget så almindeligt som krebinetter med stuvet ærter og gulerødder og det var super lækkert og der gled en lille portion ned. Og jeg fik lavet en lille portion frikadeller af resten af farsen og de røg i fryseren til en dag jeg får lyst til det.

Jeg er også ved at have styr på påskefrokosten og har gjort mig meget umage med ikke at købe i overflod da der aldrig bliver spist de mængder man bilder sig ind der skal til. Jeg kommer jo aldrig længere end til sildene i flere varianter og så måske en lakse mad og jeg gider heller ikke stå med en masse i køleskabet bagefter som jeg skal kæmpe mig igennem. Hurra for en alt ædende svigersøn…..så han får nok en pose med hjem med evt rester.

Glæder mig til de kommer fra Korsør og at skulle være sammen med mine skønne niecer…..de er mine guldklumper og vi ses desværre alt for lidt, men sådan er det jo i dagens danmark…..vi har alle for travlt og glemmer oftes de nære ting vi burde værne om. Nå men nu kommer de og så skal der hygges 🙂

Ikke mere her fra i dag…..nu vil jeg hvile hoved efter en hel dags snakken og hvem ved måske et nyt projekt med hæklenålen er lige om hjørnet 🙂