Tags

, , , , , ,

Hvor jeg dog nyder denne tid hvor det hele begynder at gro ude i haven og jeg kan være mere ude end inde……det er da herligt. I går aftes lidt i halv syv sad jeg ude i min læ krog og nød en kop varm chokolade og lyttede til fuglenes kvidren. Jeg mener stadig at det at jeg fik denne lejlighed er det næst bedste der nogensinde er sket og jeg vil aldrig mere undvære en have 🙂

Nå men i går fik den så den helt store tur der ude, græsset blev slået for første gang i år og der finde bare ikke nogen bedre duft end nyslået græs…..når vi nu snakker have dufte. Fire bede blev ordnet for ukrudt og jeg fik flyttet nogle planter fra det store bed som skal udgøre min mini køkkenhave og de blev sat andet steds og vil tro de denne gang får lov at blive hvor de er, men man ved jo aldrig i en have og pludselig vil man det anderledes og så må man flytte lidt rundt igen. Det bliver noget lettere når det store bed bliver fyldt med jord og jeg så kan begynde der med at sætte div buske og stauder, men jeg har jo heldigvis hele sommeren til det 🙂

Forskellige bede i haven.

Forskellige bede i haven.

En tur i Netto i dag gjorde at jeg kom hjem med 2 pæoner til haven, begge to lyserøde som er dem jeg ELSKER og bar skulle have og der nede kostede de sølle 40 kr stykket så det kunne jeg da ikke gå forbi. Og deres rødder var flotte og hvide og de stod i en god jord så de skal nok komme rigtig flot til sommer. Der er små blomster knopper i dem, men ved de oftes ikke vil blomstre når de er blevet flyttet men nu får vi se. De er der og så skal blomsterne nok komme med tiden.

Der dumpede også lige et par pile flet altankasser ned i vognen som nu hænger på stakittet og skal fyldes med nogle flotte blomster inden længe og måske jeg henter nogle flere for jo flere blomster jo bedre 🙂

 

Blomsterbede, krydderurtehjulet og mine liljekonvaller på vej op.

Blomsterbede, krydderurtehjulet og mine liljekonvaller på vej op.

Jeg skal have kikket på mit kamera……godt nok er der et super kamera i mobilen men det går ikke altid lige godt og jeg hader utydelige billeder. Men må nok sande det nok er øjnene og det mine hænder ikke kan holde det roligt der gør de sløre…..og det er sku træls. Nå men det er et mindre problem og måske det rigtige kamera er bedre når alt kommer til alt……det er bare lettere med mobilen 🙂

Som man kan se på billedet er der nu også gang i krydderurte hjulet og der er kommet en del i og dem jeg mangler skal jeg på plantecentret og hente da de ikke kommer i supermarkederne, men det er jo også der jeg vil ud når der skal hentes blomster til krukker og andre ting. Og skal også se om de har frø til nogle spændende ting jeg evt kan have i køkkenhaven ud over kartofler og radiser. Fik dog den ene dag købt et brev lave solsikker….elsker solsikker men gider ikke dem der bliver flere meter høje og disse skulle kun blive omkring 80 cm og være gode at skære af og sætte ind i en vase.

Lave solsikker.

Lave solsikker.

Dagen i dag er gået med hygge indendørs da det blæser for meget og så er der jo gang i min hæklenål og denne weekend blev det til en lille gul påske kjole……synes jeg ville lave noget i en anden farve end de sædvanlige hvide og rosa nuancer.

Påske kjole.

Påske kjole.

 Ikke mere her fra i denne omgang…… 🙂