Tags

Når man sidder og skriver og lader tankerne vandre ja så hænder det at man glemmer noget. Er det alderen eller bare noget der sker for os alle. Ej jeg ved nu det har lidt med min alder at gøre og nu siger jeg ikke jeg er gammel men i og med jeg ikke mere aktivt skal bruge huskeren så meget mere ja så kommer man vel ud af træning. Og så alle de ting vi bruger i dag til at huske os på div ting gør sig vel også gældende.

Nå men det var slet ikke det jeg ville ind på nu. Det jeg kom i tanke om var jo at jeg også fik afprøvet min nye solseng i går og fik lidt sol på det jeg kalder bagsiden. Har jo allerede fået en pæn kulør foran fordi jeg har haft så mange soltimer i min krog, men man blir jo ikke solbrændt på bagsiden når man sidder i en stol. Glæder mig til at få rigtig gang i den, skulle gerne have en flot kulør inden datterens bryllup…….men ok det får jeg jo også da det først er til august.

Og så er jeg igen gået på mobilen med hjemmesiden. Ikke fordi det er optimalt med en lille skærm når man vil skrive og visse funktioner driller lidt. Men måske jeg igen bliver mere aktiv når jeg nu ikke behøver tænde pc for at skrive. Og så håber jeg næste mdr tillader at jeg indkøber en iPad hvilket vil være det allerbedste.

Tid til at slutte og snart finde dynen 😊