Tags

, , , ,

Kattehegn.

Ja det er det jo så, men på den anden side så holder det alle nabolagets katte ude. Hele dagen er blevet brugt på at sætte hønse net op på stakittet så kattene ikke kan hoppe over og ind i min have og nu glæder jeg mig over der ikke mere skal samles en halv til hel spandfuld kattelort op i div bede hver uge. Træls man skal gøre det for at slippe for dem, men har afprøvet alle andre muligheder uden held og nu gad jeg ikke bruge flere penge samt tid på den slags og så var dette løsningen. Skal dog have fundet nogle tynde jernepinde som jeg kan sætte op i stedet for de træpinde jeg pt har brugt. De vil jo rådne med tiden og falde ud og så vælter det hele jo. Men for nu fungere det og jeg kan gå i gang med at ordne for ukrudt når vejret bliver bedre end det har været de sidste dage.

Hegn så kattene holder sig væk.

Hegn så kattene holder sig væk.

Ikke mere nyt her fra i dag……