Tags

, , ,

Har ikke været her inde ret meget og som vejret bliver bedre og bedre vil det klart blive endnu mindre. Bruger jo alt min tid i haven, enten med at rode eller bare slikke sol 🙂

Men en lille opdatering er der da her fra og jeg har fået sat alle mine plantesten og nu begynder bedet at ligne noget. Dog skal der hentes en masse jord og nogen siger man kan hente gratis på genbrugsstationen her tæt på og det er klart at fortrække for der skal en del til. Det var super hårdt at få sat dem og gravet ud til dem der hvor det skulle gøre, men jeg er stædig som et æsel og 3 dage tog det mig dvs en times tid af gangen. Der er helt klart lidt skævheder her og der og er man meget piniten ville man nok sige det ikke er godt nok, men jeg har gjort det selv og jeg er super tilfreds og jeg er ligeglad med der er små fejl. Jeg kan nu se bedet blive brugt med div planter og på den måde give det hygge jeg savner der ude.

Så jeg er skide stolt af mig selv……..nemlig!

Mit bed.I dag har jeg siddet ude hele dagen og nydt solen og varmen samt ordnet lidt bede og flyttet lidt rundt på et par ting og det har været en sand fornøjelse og jeg elsker det. Min lille læ krog som man kan se bagerst i billede har sol fra lidt før middag og til den går ned og der er læ så det er mit opholdssted i denne tid. Når sommeren rigtig sætter ind bliver der for varmt og jeg rykker ned på terassen foran bedet.

Og så har jeg som altid fået hæklet lidt og pt er det baby kjoler jeg er skud i og 2 er der røget af nålen i den forgangne uge. Den ene gik jeg i gang med ved midnatstid her ved computeren, da jeg jo laver dem efter videoer på youtube og inden jeg så mig om var klokken 02.30 og tænkte jeg heller måtte suse i seng. Men d jeg stod op i går morges og det på trods af de gode vejr, så havde jeg ikke lyst til andet end at sidde inde og hygge og fik gjort kjolen færdig. De er så yndige begge to……jeg ved dog ikke hvad jeg skal bruge dem til, men de ryger nok til salg sammen med div andre ting jeg laver, så der kan komme penge ind til nye projekter 🙂

Hæklet baby kjoler.

Hæklet baby kjoler.

Den sidste som jeg lavede færdig i går er jeg ikke helt tilfreds med da den er skæv i ryggen ved lukningen og han sagde i videoen at sådan var den og det ville man ikke se når man satte knapper i og lukkede den, men det gør jeg og nu har jeg fundet et andet mønster der kan bruges til alle mulige kjoler med samme top som på disse to og så vil jeg prøver at lave den igen og undgår den skævhed. Men yndige det er de bestemt.

Ikke mere her fra i denne omgang…….nu vil jeg se lidt tv tror jeg og lige se om ikke man kan få kørt en ordentlig rytme ind med den sommertid vi nu har. Der går altid kludder i gå i seng tiderne og stå op…..og selv om jeg er ennatteravn så vil jeg nu helst op senest kl 8 og i dag var den næsten 10 pga sommertids forskydelse i nat.

Min Youtube Kanal

Kunne desværre ikke sætte de enkelte videoer ind…..af en eller anden grund. Men her er min Youtube kanal og under listen HÅNDARBEJDE finder du videoer jeg bruger når jeg hækler og de 2 kjoler findes på denne liste. Den til venstre er Crochet Geeks video og er nr 67 på listen og den til højre er Crochet Crowd video og er nr 72 på listen 🙂