Tags

, ,

Jubii så fik jeg købt 20 plante sten og så kan jeg få lavet mit bed så det kan bruges i sommer. Det glæder jeg mig meget til og især tanken om hvilke planter mm der skal stå der i. Helst nogen der kan tages ind i vaser og pynte i vaser i stuen.

Heldigvis har jeg en god svigersøn og han tog sig af det store arbejde og fyldte dem på træleren og senere ind i min have. Nu skal vejret bare blive godt igen eller i det mindste holde op med at blæse og så vil jeg plante min bagdel der ude og sætte dem ned. Der er købt 2 meget store poser jord men det er ikke nok det ved jeg, men det er ok til en start og der er til at fylde i de huller der er i stenene og når de er fyldt holder det hele lidt mere sammen.

Mine tomatplanter gror som ukrudt nu og der er sat et nyt sæt blade og inden længe skal de knibes og evt plantes i potter med kun en plante i hver. Og mine to figne grene er kommet så flot med rødder og endda blade og i dag plantede jeg dem i noget jord så de kan få rodfæste inden de skal sættes ud i det store bed og så krydser jeg finger for de kommer og bliver nogle gode planter med mange frugter. Et ved jeg, de kommer fra et meget frugtbart træ og jeg vil elske hvis der kom en masse friske figner på det.

Mine fignetræer.

Mine fignetræer.

Og så skal jeg ud og have købt det lavtvoksende japanske  hængekirsebærtræ som jeg fik af de unge i fødselsdagsgave sidste år (som  gavekort). Det skal have en god plads i veddet så jeg kan nyde det hele sommeren og især i foråret hvor det blomster. Nogle pæoner skal der også til da de er min ynglingsblomst og ja helt sikkert en masse andet spændende 🙂

Ikke mere nyt her fra…..har ikke lavet så meget de sidste dage pga en alvorlig tennisalbue som har gjort djævelsk ondt. Men fandt nogle bedre øvleser på nettet i dag end den ene min læge gav mig og har lavet dem 3 gange i dag og kan mærke det hjælper. Håber de holder og den snart bliver frisk igen så jeg kan komme ud og rode sådan for alvor 🙂