Tags

, , , , , , , ,

Hold nu op det har været nogle skønne dage, flere gange i sidste uge samt weekenden har jeg kunnet sidde ude i en til to timer med en tyk trøje på og det har jeg nydt 100%. Men her mandag og i dag tirsdag som jo er d 10 og 11 marts har der i min solkrog været 31 grader og ikke en vind der rørte sig og så kan det nu ellers godt være jeg fandt vej der op og har siddet der i næsten 4 timer begge dage fra middag af. Og det er noget der kan ses på huden som nu er begyndt at antage en ganske pæn gylden tone og eftersom vejret skulle fortsætte ja så er jeg pæn brun inden weekenden hvor de lover regn……er det ikke bare herligt 🙂

Der er da også blevet lavet lidt i haven og nu er mit hjul på plads hvor det skal være, så nu skal der bare handles krydderurter og plantes. Det var en smule hårdt da jeg har raget en tennisalbue til mig og det betyder min venstre arm ikke rigtig kan noget pga smerter, men fik det ordnet og så må jeg nok heller holde den arm i ro en 14 dages tid så den igen bliver ok.

Mit hjul til krydderurter.

Mit hjul til krydderurter.

Krokusserne blomster og pynter mit lille bed, der er ikke så mange endnu men det kommer jo med tiden. Det der er rart er at der er 5 forskellige farver og det er jeg glad for og det skal nok blivet et flot flor med tiden. Nu venter jeg som skrevet før bare på tulipanerne og påskeliljerne begynder at blomstre, de vokser godt og er ret store efterhånden og bliver spændende hvordan de ser ud og forhåbentlig er de i fuld flor til påske hvor familien kommer fra  Korsør og som jo var dem der gav mig dem til jul i stedet for en juleblomst.

Mine krokusser 2014

Mine krokusser 2014

Mine roser skyder også rigtig godt og det på trods af det bare er helt alm potte roser man køber til ens stue vinduer eller indendørs. Spændende om de holder de garver de er købt i eller der dukker en ny variant op og hortensianerne skyder også rigtig meget, men dem tør jeg ikke klippe ned endnu eller klippe de visne blomster af, er bange for der kommer frost igen som der jo sagtens kan og ville være ærgeligt at de gik til pga af det og så længe de skyder i bunden så overlever jeg nok lidt endnu at se de tørre ting på dem.

Mine tomatplanter som står her inden er flotte i størrelsen efterhånden og er i mindre potter nu og alle er ved at sætte andet sæt blade og så kan jeg snart knibe dem så de kan forgrene sig. Der er også sået lidt røde ærteblomster fra frø af sidste års planter og håber de kommer da det var nogen jeg fik af en veninde som små planter og nød hele sommeren og kan jeg få dem i gang hvert år fremover ja så er der et evigt minde fra hende og min første sommer i egen have. De er dog ikke kommet op da de først blev plantet i går, men med den sol og varme der er i vinduskarmen så skal de nok dukke op inden længe og glæder mig til at se om det lykkes.

Ikke flere have fortællinger her fra…….men der vil jo komme mange flere jo mere der kommer i jorden og jo bedre vejret bliver 🙂