Tags

, , , , ,

Så kunne jeg ikke dy mig længere og der er købt lidt forskellige frø til både blomster og urtehaven. Nu skal jeg så bare vente på det bliver varmt nok til at de kan sås udenfor eller plante dem der skal forspire her inde. Vil dog tro jeg snart kan gå i gang med forspiringen da der står marts på posen og det er det jo nu. De tomatplanter jeg såede for ca 10 dage siden gror og gror og tror nok jeg er nød til at plante dem om en af dagene i potter med nogle stykker i hver, for de kan ikke blive i den lille bakke og samtidig udvikle sig og ville jo være en skam om de gik til.

Frø til haven.

Frø til haven.

De stolte Kavaler som der er to poser af i forskellige udgaver er bare så skønne og den pose jeg såede sidste sommer havde jeg glæde af helt hen i oktober og klart skal jeg have en masse af dem i år og dem med den rosa kant synes jeg er rigtig søde og glæder mig til de kommer op. Blomsterkarsen er jo både skøn at se på i haven og ydermere pragtfuld at på en komme i en salat og smager jo skønt og lyser op i en skål salat. Dild uha det er en yngling krydderurt her hos mig og nok fordi jeg spiser meget fisk. Havde sået en lille cirkel med frø i sommers (noget Aldi have som jeg fik af en veninde) og den gave så godt at jeg havde hele sommeren og resten røg i fryseren og er blevet flittigt brugt igennem vinteren. Overvejer persille men ved det kan være drils at få til at gro så ved ikke helt endnu. Og ja så er der helt sikkert mange andre frø der også skal købes men skal lige kikke over det hele for at finde det helt rigtige. Krydderurterne som skal i vognhjulet køber jeg som planter da jeg tror det er den bedste løsning og det bliver så på plante skolen en dag ved lejlighed når det er varmt nok til de kan sættes ud.

Og ja de sidste dage har også været skønne og jeg har stort set kunne sidde ude hver dag en times tid og nyde solen og i går søndag sneg temperaturen sig op på 24 grader og kan man ønske sig mere når vi først lige er gået ind i marts og foråret er kommet……nej vel 🙂

Søndags vejr d 2 marts 2014.

Søndags vejr d 2 marts 2014.

Og så skal jeg have gang i kameraet igen og ikke bare mobilen som jeg bare ikke kan tage ok billeder med på trods af det er på 8 mega pixl. Jeg ryster for meget på hånden og synes ikke de bliver tydelige nok i de fleste tilfælde. Lige det af termometeret her er ok men ellers finder jeg det ikke ok og jeg er normalt ret kritisk. Men igen oftes er det jo super nemt at poste et billede når det er på telefonen og man ikke først skal lægge det ind i pc’en for at poste det. Og så er der jo også den macrolinse jeg købte som gerne skulle i brug for ellers kunne det jo være lige meget at jeg købte den 🙂

Ikke mere her fra…..take care der ude 😀