Tags

, ,

Selv om jeg helt sikkert kunne tåle at tabe mig mere end bare et par kilo, så var det ikke en sund måde at gøre det på. Madlede gjorde jeg stort set intet spiste ud over tørt brød og proteindrik og det kan man ikke leve på. Men jeg er begyndt igen at kunne spise, dog skal jeg holde mig til kogt mad eller mad tilberedt i ovnen uden dog at være direkte stegt der inde. Så igen i dag gik jeg ombord på en madtærte og lavede den et nummer større end sidst, for så har jeg til i morgen enten i form af frokost eller til aften…..nu må vi se hvad det ender med.

Madtærte 2

Madtærte 2

I søndag blev det til hjemmelavet suppe på grillet peberfrugt (så skinnet kunne fjernes), hakke skind frie tomater, løg, paprika, hvidløg, timian og lidt chili (efter smag) i form af tørret i en kværn samt grønsagsboullion. Efter det var svitset i en lille smule olie, kogte jeg det igennem med boullionen og så blev det blev det med stavblenderen og nøj det var lækkert og heller ikke sidste gang jeg laver det. Jeg fik det bare med en lille skefuld fløde på, men der er en portion tilbage og der vil jeg prøve at tilsætte lidt hvid fisk evt torsk og måske et par rejer og vupti er der en slags fiskesuppe. Dejligt man kan finde på lidt nyt der kan glide ned og samtidig smager super godt.

Tomat-peberfrugt suppe.

Tomat-peberfrugt suppe.

I dag bagte jeg så Macarons med jordbær smag og de blev ganske fine men de hævede desværre ikke så meget som ønsket, men pyt bare de smager godt. Jeg kan dog ikke spise meget mere end en til to for så finder jeg dem for søde, men de er hyggeligt at sætte på bordet når der kommer gæster. Jeg skal prøve med en anden slags en dag og der er heldigvis masser af inspiration til disse og måske en variant med lime eller citron vil være lige den variant jeg vil elske mest.

Macarons med jordbærsmag.

Macarons med jordbærsmag.

 

 Og så ikke mere køkkensnak her fra…..jeg er jo ikke en garvet kok eller en der laver meget mad mere og jeg er nok den sidste der skal prale af div ting der ude fra, men jeg nyder det når jeg får et eller anden fra hånden og det smager godt.