Jeg har aldrig lavet en madtærte før og det på trods af at jeg har huseret i et køkken i mange år. Tror det er en ting hjemmefra da min mor bestemt ikke mente det var mad der kunne spises og ja så er det jo ikke noget man lige hopper på efterfølgende.

Men nu har jeg fundet en super hyggelig side på facebook hvor vi deler mad billeder og evt opskrifter og jeg er blevet rigtig meget inspireret der inde og så i dag mente jeg tiden var til en tærte som aftensmad. 

Nu snød jeg ganske meget og købte færdig tærtedej da min arme ikke er de bedste og sikkert ikke ville synes om tærtedej og en pakke kan for mit vedkommende blive til 4 små portionstærter og da dejen kan fryses er det jo perfekt. Jeg forede tærteformen (har dem i portion str) og forbagte den for jeg var sikker på den ikke blev alt for våd i bunden. Fyldet blev meget fint hakket snak peberfrugt, skinke skåret i tynde strimler, extra fine ærter og tomat skiver på toppen. Så en æggeblomme med ganske lidt hvide og en smule mælk pisket godt sammen med ganske lidt ost hen over og ind i ovnen.

Nøj den smagte godt og der skal da helt sikkert eksperimentere med andre former for fyld en af vejen.

Fik da også en hel del ros for den på siden og det er man jo altid glad for og det giver en blod på tanden til at lave nye spændende ting.

Madtærte.

Madtærte.

Men det sjove af det hele, eller man bør vel kalde det søde af det hele at vupti dukker der en privat besked op fra en fyr der bare synes jeg laver sådan nogle lækker ting og poster og mente med sådan en kvinde i huset ville han altid få lækkert mad. Det fik mig til at smile og oftes er jeg den der hurtigt får lukket den slags men vi skrev da lidt sammen og han mente bestemt vi skulle mødes en dag og lave mad sammen og jeg måtte ikke tage nej hatten på. Jeg lovede så at det gjorde vi da bare og at det kunne være hyggeligt. Det er nu opløftende med lidt flirt, dog en skam for der er lidt lang imellem os eller hvad der vel cirka svare til et par timers kørsel, men det afskrækkede ham ikke. Så ja hvorfor ikke….selv om han er yngre end mig så lad det dog komme an på en prøve…..man skal jo ikke afvise alt pga af tal….vel 😉