Har nydt de sidste dage hvor solen har skinnet. Man bliver i så godt humør og sprængt fyldt af energi. Der er blevet rodet lidt i haven og man kan se små spirre der ud fra både blomsterløg og krydderurter. Det var dog en smule trist at finde en død blishøne i haven, gad vide hvordan den havde forvillet sig her hen og ydermer død af det. Men ok her er en del katte (satans kræ da de overskider min have og snart bliver spærret ude af enten hønsenet eller duepigge) og en af dem kan jo have fået fat i den. Så den røg i skralderen det arme kræ.

Der er også blevet samlet en del store sten til at lægge på det smalle jord stykke ude ved mit indgangsparti, for også her skide kattene i stor stil og jeg gider dem ikke og det eneste jeg der kan gøre er at smide store sten de ikke kan flytte og de skider sikkert ikke ovenpå dem. Jeg som elsker katte er godt nok ved at få et ganske ambivilent forhold til dem….. 😦

Hytte har fået en overhaling og vinduerne pudset, nu vil jeg se i weekende om ikke jeg gider vaske alle køkkenskabene af udvendigt. Her skal ikke ske så meget andet og så er det rart at have noget at tage sig til.

Måske hvis vejret er ekstra godt i weekenden jeg går ud og graver det stykke jord jeg gerne vil have lavet om til div planter både i form af blomster, men også rabarber samt mit Hjul med krydderurter og lige nu hvor jorden er våd/fugtig er det noget lettere end når det tørre ud. Og så skal der snart handles frø ind så jeg kan begynde at forspire div ting. I år skal der være MANGE blomster i have og det får bedst ved de er i gang inden jeg sætter dem ud. Nu er jeg så bare spændt på om jeg kan begrænse mig eller jeg ender med så mange at jeg ikke ved hvor jeg skal plasere dem 🙂 Nå pyt blomster er skønt og jeg vil nyde dem alle som en.