Åh hvor er nogen mennesker bare komplekse og ikke til at holde ud.  Netop som man tror nu går det ok, så viser de igen en grim side og det gider jeg ærlig talt ikke og tja så må de sku forlade mit liv og ikke en tåre skal der komme her fra. Jeg har stået på pinde for vedkommende og det på så mange måder at mange ville have stået af for længst og når man så siger fra en periode fordi de fylder for meget i ens liv…..ja så kender grimme ord ingen grænser.

Nå ja min skulder kan bære det og jeg gider ikke engang anstrenge mig for at være ked af det. Mit liv bliver mere roligt og jeg kan nu fokusere på de positive ting der sker omkring mig og lukke alle vedkommens negative ting ude. Jeg skylder ikke vedkommende noget….tværtimod, men det indser personen nok en dag og så ved jeg også der dukker beskeder op om guld og grønne skove, men her må jeg skuffe vedkommende for allerede nu er vedkommende blokeret på facebook og kimer min telefon konstant eller tikker der tonsvis af sms ind ja så hedder det også en blokering der. 

Fandme trist at nogen mennesker kun kan se deres egen næse og ikke ud over den. Nå men sådan er det jo og jeg overlever 🙂

Ellers er livet sku ok og køre på skinner, jeg taber mig langsomt men det er fint nok, bare jeg når et godt stykke der ned af inden brylluppet i august så er jeg glad og jeg skal nok nå mit mål det ved jeg. Samt nyder jeg stadig mit hækletøj og er ved at drukne i produktioner og må se at gøre noget ved det da det er synd det bare ligger her. Og så kan man allerede nu begynde at se små ting spire i haven og jeg glæder mig som et lille barn til jeg kan slæbe havemøblerne frem igen og komme ud og nyde vejret og haven. Der er store planer for den i år og jeg ved en del af dem nok skal blive gjort. Uhh det er stadig det bedste der er sket for mig i mange år og jeg nyder mit nye hjem og liv 🙂

Dette var kun en kort opdatering her fra, bruger ikke så meget tid mere ved pc’en og det er jo et godt tegn 😀

Reklamer