Tags

, , , , , , , ,

Så fik vi endnu et møde hos Karim Design. overstået og nu skal vi først der ind i april og så skal kjolen prøves for første gang og det glæder vi os utroligt meget til. Det er nogle utrolige smukke stoffer mm de har fundet frem til og den kan kun blive smuk og utrolig elegant. Han er bare super dygtig og en yderst behagelig mand og jeg er bare så glad for at vi valgte at tage ind til ham og få den syet. Ja ham kan ikke roses nok og senere vil der komme endnu flere roser og billeder når brylluppet er overstået.

Og nu har vi også fået indbydelserne og de er så flotte og hun har haft utrolig travlt da der skulle laves ca 45 til middagen og 50-60 stk til receptionen vil jeg tro – og der var forskel på str på dem så hatten af for hun har orket det når hun også går i skole og arbejder.

Bryllups invitation.

Bryllups invitation.

Vi havde en god tur til København og jeg skulle som det eneste ind i Søstrene Grene efter garn og hvad der evt kunne falde ned i kurven og jeg fik købt tre grønne farver der bare er så skønne sammen og de er næsten også brugt her en uge efter da jeg hækler sjaler af det, ikke dem der er trekantet med et langt stykke som jeg synes er pænere. Nogen vil mene de er for tunge men om sommeren er de dejligt fordi det er i bomuld og man kommer ikke til at svede tran under dem.

Garn fra Søstrene Grene

Garn fra Søstrene Grene

 

Sjal eller skuldervarmer om man vil. Ved ikke helt hvad man kalder det.

Sjal eller skuldervarmer om man vil. Ved ikke helt hvad man kalder det.

Nu er jeg i gang med et nyt i nogle andre farver. Dvs det var jeg i gang med men travlede det op da jeg synes det var for bredt og fordi det så tager for meget garn og når det skal købes i Kvickly som det er og det ikke er på tilbud så er prisen 17.95 og med de ca 14 ngl der går koster det en del. Der kommer billede af det senere.

Jeg burde egentlig slappe lidt af med det hækleri, for min højre arm gør ondt der hvor jeg blev opereret for lidt over en mdr siden, men det er svært og jeg bilder mig selv ind armen ikke tager skade af det men det vil tiden jo vise.