Tags

,

Jeg har den skønneste veninde i USA….nærmere bestemt Florida og hun er bare det skønneste væsen man kan drømme om. Hun er der altid for en uanset hvad og det på trods af hun har gennemgået flere hjerne operationer og andre ting. Hun tager hver dag som en gave og er fuld af liv og glæde og har altid noget sjovt at fortæller…..ja hun får mig hver eneste dag til at grine og det er mere end guld værd.

Men i dag kom der så en pakke fra hende….hun havde skrevet det for der havde været problemer med at få den sendt da deres postvæsen ikke mente min adresse fandtes, men det lykkes så den anden dag at få den sendt og vuptii i dag kom den og den indholdte 6 pakker Jell-O og en særudgave af Walt Disney Julekugle der kun er blevet lavet 2500 af. Åh det varmede mit hjerte at modtage disse gaver og jeg er glad for begge dele. Jell-O’en er hos mig bare noget af det bedste der findes og hun sender aldrig en pakke uden der er et vist antal af disse med…..har været så heldig engang at der var næsten 20. Deres postvæsen spørger hver gang hvorfor de sender dem til danmark…hvorpå de svare at det er fordi jeg elsker det og at man ikke kan få det i danmark.

Man kan så enkelte steder få en enkelt eller to slags…..og det er de specielle butikker der handler med amerikanske vare og de er jo til huse i København og der kommer jeg sjældent. Men der er jo et tons af smagsvarianter og det i de mest farvestrålende kulører og hun sender gerne et bredt udvalg, så jeg har snart smagt omkring 20-25 forskellige slags. Syntetisk……ja sikkert men hvad fane jeg elsker det og noget skidt skal man jo have. 

Gave fra USA.

Gave fra USA.

I dag måtte jeg bare lave den med lime som er blandt ynglings Jell-O’erne og der er så det passer til 3 dessert glas som jeg har. Det ene glas blev Jell-O’en blandet med flødeskum for det var noget jeg havde tænkt på flere gange om det kunne lade sig gøre og mon ikke…..mums det blev lidt hen af en mousse og det er noget jeg vil gøre igen med nogen af dem.

Jell-0