Tags

Så gik endnu et år og hvilket år. Da jeg gik ind i 2013 havde jeg på ingen måde nogen ide om at det år skulle blive så meget bedre end mange andre år før det. Men januar var dårligt begyndt da jeg fik besked om en udbetaling fra en pension jeg ikke anede jeg havde og hvilken lykke den gjorde.

Jeg har aldrig glædet mig så meget til det skulle blive den første igen og her taler vi d. 1 februar, for der ville alle pengene gå ind på min konto og hold da op aldrig har jeg haft så stort et beløb imellem hænderne og får det sikker heller ikke igen.

Hvad gør man når man kommer til penge. Jeg er en sjov en for hvor man tror at nu skal hævekortet bare gløde så var jeg dog så snedig at lave en plan over hvad de skulle bruges til. For fornuftig som jeg trods alt er så ved jeg at inden man ser sig om er de væk og man fik ikke det man ønskede sig men kun en masse små ubetydelige ting.

Første punkt var at datterens brudekjole stod på min regning samt fik de et pænt beløb ved siden af til selv brylluppet og jeg har jo kun hende og selvfølgelig skulle hun forkæles. Dernæst blev jeg skrevet op til en ny lejlighed med have, for nu var jeg træt af at bo på anden sal i en blok uden altan og andre muligheder for at komme ud og sidde og jeg skrev mig op til den 1 februar og allerede 1 marts fik jeg besked om jeg kunne få en pr 1/6 og det kom bag på mig at det gik så stærkt, men glæden var stor og jeg var super glad. Ud over det blev der købt nye møbler og det var en sand fornøjelse da jeg ikke havde andet end hvad jeg havde kunne spinkle sammen til hen over årene og noget var endda arvestykker. Så nu skulle det blive rart med nye samt det at kunne få spisebord med mulighed for at have gæster……den mulighed havde jeg ikke det andet sted. Og ja så var der havemøbler, ny pc som var tiltrængt og andre  fornuftige ting og ja penge til flyttefolk og indskud samt alle de ting der følger med i kølevandet.

De unge samt mig selv blev klart nok også forkælet på andenvis og ligeså mine niecer og nevø og det var et skøn periode og nok kan man sige penge kan ikke købe lykke, men det har givet mig en stor glæde og en indre ro og jeg føler nu jeg er kommet det rette sted hen hvor jeg føler mig hjemme og fri. Og hele året har jeg redet på den bølge af glæde de penge gav mig og jeg fortryder ikke et sekund hvad pengene er brugt på og jeg ved også at nu er hverdagen tilbage men den er med så megen større glæde end den har været det i mange år.

Sommeren var min første med have og hvilken sommer. Det er mange år siden vi har haft så god en sommer og jeg sad ude fra morgen til sen aften hver eneste dag det var muligt og aldrig har jeg følt mig så fri og glad. Selv mine veninder siger de kan mærke jeg har ændret mig og det til en mere glad og positiv kvinde og det er jo dejligt. Nu ser jeg frem til endnu en sommer hvor der skal laves bede og haven skal rettes til med de ting jeg gerne vil have der ude, fik lavet en smule sidste år men ikke noget der er værd at skrive om, men fordi de skulle have haft malet stakitterne lavede jeg ikke rigtigt noget da jeg ikke ville de ødelage planter…….kun for at konstatere at det blev aldrig til noget og så er det sikkert sommerens projekt men det skal ikke igen forhundre mig i at lave det jeg vil der ude og så må de sku passe på mine nye planter.

Så alt i alt har jeg intet at klage over i 2013 ud over en operation som ikke gik helt som den skulle, men det slår ikke skår i alt den glæde jeg havde og jeg ser tilbage på et vidunderligt år og nu vil jeg glæde mig til et lige så godt 2014…..dog ikke med en masse penge men en masse glæde i form af stort bryllup som vil tage en stor del af de første 8 mdr med hensyn til kjole og div ting der skal bestilles hjem udenlands fra.

Vil takke alle som var ved min side i 2013……alle har en stor plads i mit hjerte og uden jer var livet kedeligt.

GODT NYTÅR ALLESAMMEN.