Tags

,

Min weekend had været det rene helvede og jeg har sejlet rundt og ikke været meget bevendt og hurra for at jeg havde en læge tid i dag og det viser sig at jeg har fået en virus på balancenerven……gosh ! Ikke lige det jeg havde brug for nu med en operation torsdag, men man kan jo ikke selv vælge hvad der sker for en. Jeg skal bare være glad for det ikke er værre end det er, for som min læge sagde havde det været meget værre havde jeg havnet på sygehuset og det ville havde været det rene mareridt for mig og med det i baghoved skal jeg nok gå meget stille med dørene hvis det bliver værre…..for jeg skal ikke der ud og ligge i længere tid.

Åh ja dagen i dag kunne jo ikke gå i stå bare fordi jeg sejler rundt  der var et kg mandler der skulle forvandles til brændte mandler inden torsdag, for det er noget jeg ikke kan magte efter operationen og ingen vil undvære dem i julen. Og hurra for min bar stol som står i køkkenet…….den blev fint placeret ved komfuret og i læbet af små 2 timer var de alle forvandlet og nu er de fyldt på div glas og dåser. Imorgen håber jeg at jeg har kræfter til at bage en småkage…..dette er et sats med noget jeg ikke har prøvet før, men der skal lidt nyt til og bliver de gode viser jeg den frem her.

Tja så er der ikke meget andet at huske end at pakke en taske og være klar til  tordag morgen 🙂 Glæder mig til det er overstået…..har jeg sagt det før……ja sikkert 😀