Tags

,

Åh ja så starter en hektisk julemånede…..eller gør der. Jeg fik ordnet alle mine juleindkøb fredag og lørdag samt pakket alle gaverne ind. Der mangler lige et par små men de er hurtige ordnet på en lille tur op i byen. Selv stegene fik jeg købt som jeg bidrager med samt rødkålen og nu er der kun kartoflerne og dem kan jeg jo klart ikke købe før i ugen op til jul. Så jeg skal ikke klage og kan nu bare læne mig tilbage og nyde december og pusle med de julerier jeg har lyst til og det er jo super skønt.

Der ligger også 1 kg mandler som jeg fik billigt i føtex og som skal forvandles til brændte mandler, 2 pakker marcipan af den gode slags hvor af den ene pakke skal bruges til at lave fyldt marcipan med amarena kirsebær overtrukket med mørk eller hvid chokolade, den anden ved jeg ikke helt med endnu men måske noget med pistacie nødder eller Bailey likør…..men det vil tiden vise hvad jeg finder på 🙂

Ellers skal jeg bruge tiden på at blive klar til operationen af højre albue, jeg glæder mig på ingen måde men ved det er nødvendigt. Men tanken om hvor handicappet jeg bliver i en uges tid eller 2 er næsten ikke til at bære på denne tid af året og nå nej det dur heller ikke i foråret eller om sommeren…..så tja må nok bare være tilfreds med det bliver gjort nu så jeg er klar til det nye år.

På den her tid af året begynder jeg vel som så mange andre at tænke tilbage på året der gik og i år ved jeg der kommer et langt indlæg om mit år og hold da op der er sket meget og kun glædeligt….dejligt.

Mit hækleri hygger jeg mig stadigvæk med dog der er lige kommet en masse små hjerter ud af det, og lige pt montere jeg dem med silkebånd og små knapper og ja de er kun 4 mm og fandme ikke lette at sidde med. Men søde bliver de, dog ved jeg at skal der laves flere skal de være større så jeg kan få en knap der er til at få fat i da det ikke var let at finde knapper og tja fandt da også kun hvide og ingen røde som jeg gerne ville have haft også. Men der er et sted endnu jeg kan kikke og der håber jeg at jeg er heldig og eller må de bare allesammen monteres med hvis/røde snore som også ser sødt ud.

Ikke mere her fra……ryggen er ikke optimal i dag og jeg kan ikke rigtig finde ro og det dur slet ikke at sidde her og skrive.

Fortsat god 1 december der ude 🙂