Tags

, , , ,

Ja så er julen ved at finde sin plads i det lille hjem og for første gang i flere år glæder det mig at pynte op og hygger mig med det. Men kan godt se jeg efterhånden mangler en del pynt og gerne vil købe nye ting. Måske også fordi jeg i år har valgt farven rød som jo er julens farve, men ikke en farve jeg plejer at bruge og det betyder jo jeg stort set ikke har noget i rødt. Nå men hurra for min minimalistiske indretning der jo gør at der ikke skal meget til efter min smag før det har en stor virkning.

Da jeg i min hverdag er alene her så vælger jeg ikke at lave adventskrans samt kalender lys men bruger i stedet krudt på alm dekorationer der kan brænde hele december måned og i år blev jeg inspireret af vore lokale blomster forretning La France. (hvor datteren også arbejder ind imellem og har gjort det i ret mange år) De havde på en messe eller kursus set ideér med koks og det kunne jeg da ikke stå for og da jeg havde en hel pose fra i sommers måtte jeg da bruge lidt af den. Ikke jeg kopierede det de havde lavet overhoved…..det var kun grundstenene jeg gik efter og satte så mit eget præg på den med de ting jeg ville have med og det var ikke mange…..se billede. Er ret stolt af den trods det den er simpel, men det er i min ånd og den passer ind i mit ellers sorte/hvide møbler.

Juledekoration 2013

Juledekoration 2013

Der er kun en lille ting jeg vil lave om og det er det grønne, da det er eifu fra en indendørsplante så kan den ikke holde sig og jeg må finde noget ganske lysegrønt gran som jeg ved kan bruges og som holder julen over. I min verden ligner den et lille vulkanudbrud og står man og kikker på den får den en hel anden dimission end man lige får ved at kikke på et billede. Men ikke sidste gang jeg bruger koks i dekorationer.

Der vil komme flere julebilleder de næste dage…. 🙂

 

Reklamer