Tags

Er det snart jul……tja jeg lader som om og i dag lavede jeg årets første portion brændte mandler. Noget der kun tager 15 min og bare er det hele værd og har man først en gang lavet dem selv så køber man dem aldrig mere. Det er lidt besværligt at lave dem eller rettere man skal være  over det HELE tiden og især til sidst, men efter første forsøg så ved man lige hvad der skal gøre og hvornår de skal af. Så her dufter af jul og hygge i hele huset…..mums.

Hjemmelavet brændte mandler.

Hjemmelavet brændte mandler.

Datteren var der også med det samme og bestilte til dem samt en stor portion til juleaften og klart laver jeg til både dem og julen og der skal også laves lidt som værtindegaver og den slags. Det er så hyggeligt at kunne give veninder et glas ved lejlighed.

Hmm i morgen går turen forbi lægen for at tjekke mit blodtryk og jeg håber det arter sig for ellers ser det skidt ud med hensyn til operationen, på den anden side så tager jeg der ud uanset hvad for det eskalere jo fordi jeg er bange og det må de sku forstå. Og så skal jeg have min influenza vaccine, jeg ved ikke om det er helt nødvendigt men jeg ved jo også at mine lunger ikke kan klare en omgang og så heller sikre sig end ærge sig. Og det koster jo ikke mig noget så hvorfor ikke bare tage imod den som de andre år.

Det var dagens ord…… 🙂