Tags

, , , , ,

Da jeg flyttede og kunne sidde ude i haven havde jeg brug for at have noget håndarbejde som mine finger kunne klare samt noget der var let at sidde med der ude og jeg fandt ud af at jeg synes hækling var blevet sjovt igen og igennem sommeren har jeg experimenterede med div firkanter og andre blokke og der er da kommet lid ud af mine anstrengelser og jeg finder det mere og mere sjovt og nu kan jeg slet ikke undvære det og der er dagligt gang i hæklenålen.

Jeg kunne de basale masker og så kunne jeg hækle firkanter frem og tilbage og slutte med en ret kedelig kant og det var jo ikke særlig spændende og meldte mig så ind i div grupper på facebook og fik en masse inspiration. Jeg fandt det stadig utroligt svært at læse en opskrift der var tegnet op og en skreven er stadig som at læse russisk. Men fik fif om at gå på youtube og finde videoer med de mange ting der kunne laves og er nu trofast følger af en hel del der inde som er rigtig gode til at lære fra sig og at de er på engelsk er ikke et problem da det jo ligger lige for når det gælder mig.

Nogle ting er blevet færdige andre ikke, men indtil nu har det hele også mest været på forsøgsbasic for at se hvad jeg kunne og senere hen gerne ville lave mere af. Dog er der blevet lavet et sjal med en flæsekant, en taske som stadig mangler håndtag og evt foer og et par futter son jeg vil gøre lidt mere ved hen af vejen og ja så er der en masse firkanter der ikke er brugt endnu men en dag finder jeg sikker formål med dem.

Her er et lille udpluk af mine sysler og jeg ved jeg stadig har meget at lære, men taget i betrækning at det er så nyt for mig så er jeg ret stolt af mine ting og glæder mig over hver lille ting der bliver gjort.

 

Tasken er lavet af baby merino uld og det var egentlig beregnet til noget andet, men nu endte det som denne.

Tasken som ikke er helt færdig men det kommer.

Tasken som ikke er helt færdig men det kommer.

En lille ting jeg overvejer på tasken.

En lille ting jeg overvejer på tasken.

2 små blomster jeg har lært at lave og den i flere lag skal jeg prøve en del gange sammen med videoen på youtube for den er ikke helt enkelt at lave – den anden den sidder på rygraden nu.

Yndig.

Yndig.

Yndig og let at lave.

Yndig og let at lave.

Så havde jeg en del Zauberball garn som jeg ikke helt viste hvad jeg ville bruge til og det endte med en masse firkanter som så blev sat sammen til et sjal. Må sige flæse kanten som jeg egentlig gerne ville have haft bredere var et kæmpe arbejde da der er et ocean af masker og der er brugt næste 1000 m garn.

Sjal - desværre ikke et godt billede men finder et bedre en dag.

Sjal – desværre ikke et godt billede men finder et bedre en dag.

Blomster lavet af samme garn som sjalet og overvejer at bruge dem på det.

Blomster lavet af samme garn som sjalet og overvejer at bruge dem på det.

Blomsterne lagt på sjalet for at se om det dur...tænker stadigvæk.

Blomsterne lagt på sjalet for at se om det dur…tænker stadigvæk.

Der er lavet en smule mere og det vil jeg poste senere, men håber med tiden her komme rigtig meget og jeg går lige nu og venter på noget særligt garn som skal bruges på African flowers som med tiden skal ende som sengetæppe og det er et kæmpe arbejde, men det er rart at have noget let at sidde med ind imellem og så har jeg gang i andre ting ved siden af.