Tja så kom mit blodtryk da ned på et fornuftigt leje og jeg kunne ringe til sygehuset for at fortælle det og eneste besked jeg fik var at der var op til 6 ugers ventetid…..hallo fjolser havde mit blodtryk været iorden den dag jeg var der ude havde jeg jo fået en dato. Nå men hvad faen hjælper det at klage….må jo bare vente og håbe det bliver inden alt for længe så den er frisk til jule måneden. Som om jeg skal noget særligt der…..men man ved jo aldrig 🙂

Fik et super fedt gammelt vognhjul af en veninde forleden og det ligger nu ude i min have og planen er at næste forår skal det plantes til med div krydderurter….bliver super flot da jeg har set ideen et sted på nettet. Men da det er ret tørt vil jeg købe noget olie halløjsa og lige give det engang af det så det kan holde i mange år endnu.

Mit vognhjul der skal være krydderurtebed til sommer.

Mit vognhjul der skal være krydderurtebed til sommer.

Var også heldig at fra samme veninde at score en gæsteseng og den kommer de med her i weekenden og den er som en sofa og kan så slås ud og det vil være perfekt her oppe i gæsteværelset. Så spare jeg da de penge og det er jo fint da det jo heller ikke er så ofte jeg har overnattende gæster at jeg ligefrem vil bruge mange penge på det.

Kuren går fint….tror jeg da. Jeg passer på med alt hvad jeg spiser, men om jeg har tabt mere end de 1.2 kg jeg gjorde den første uger ved jeg ikke, for pt er det den tid på mdr hvor vægten af alm årsager stiger en smule og derfor venter jeg med at veje mig til det er væk.

Har haft tændt en smule for varmen et par gange….dog kun ganske kort da jeg hurtigt vil have det køligere og døren åben, men må konstatere at her heldigvis hurtigt bliver varmt og det er jo rart at vide. Jeg frygtede ellers det ville være svært da det jo er et stort åbent plan i stueetagen og med trapperne op til første salen, men varmen suser ikke der op som jeg troede og det er jo perfekt. Men tror ikke det bliver megen varme jeg kommer til at bruge og det er fint nok…..plejer jo også at få penge tilbage det andet sted så det ville jo være rart da det giver lidt ekstra til sommer.

Efterårsferien står for døren og min lillebror, svigerinde samt to niecer kommer og er her i 3 dage og det glæder jeg mig meget til. De har ikke været her endnu efter jeg flyttede ind så de er spændt på at se det hele og det er dejligt at jeg nu har et stort spisebord vi alle kan sidde omkring også hvis de unge kommer forbi og spiser med.

Ellers ikke meget nyt herfra…..jo det lader til internettet virker nu efter han igen var her forleden. Men lad os nu se for det virkede ikke som om han kunne finde fejlen…..men fik hans nummer til arbejdstelefonen og skulle ringe hvis der kom et problem igen i dagtimerne, problemet er bare det ikke er her jeg sidder ved pc’en men må jo gøre det så jeg kan afprøve det.

Nu vil jeg gå ned og se Barnaby……en af de serier jeg elsker da jeg kun er til Engelske krimier, de amerikanske er for fyldt med skyderier og biljagter og jeg gider sku ikke se dem mere. 

Have a nice weekend 🙂

Reklamer