Tags

, ,

I noget der ligner en mdr har jeg haft problemer med mit internet og havde en teknikker forbi i forrige uge fordi de godt kunne se jeg havde mange udfald og han rodede med et og mente da han kørte de nu var ok og skulle køre, men ville dog holde øje med det frem til om fredagen. Fint så…..der var en forbedring men stadig ikke en optimal forbindelse. Jeg lod dog tiden gå til i dag inden jeg igen blev skide sur over det drillede og ringede der ind. De kunne så pt ikke se der var noget galt, men som han sagde de kunne jo kun tjekke forbindelsen her hos mig og hvis der var et problem længere ude med deres forbindelse så måtte jeg i et par dage tage en hastighedstest for at se hvordan det kørte. GAAAAAAB siger jeg bare og er pisse sur da jeg ikke finder det er mig der skal sidde og finde ud af hvor deres fejl ligger…..jeg betaler i dyre domme og forventer lortet virker !!!

Kommer så på til aften og må igen konstatere at der er problemer og på en halv time køre jeg 3 tests og første gang var der kun et tab på 2%, næste et tab på 30% og den sidste et tab på 87% og så siger de at de ikke kan se der er et problem. I morges da jeg havde talt med ham tog jeg en og der var der 0 % men der virkede det også nogenlunde ok. Men ok nu gør jeg det samme i morgen og så onsdag ryger kopierne ind til dem og så må de sku løse det samt bør de give kompensation for alt det spild jeg har haft !

For mig er det vigtigt det virker og især om aften da det er der jeg sidder mest ved min computer og kan de ikke levere varen må de sende den til en anden. Ja ok det sker så også inden længe for de har selv fortalt at Yousee overtager det hele og man kan så håbe det bliver en bedre løsning end den vi har nu.