Ud af fjerne rimeligt tidligt i dag og det betyder jeg får en del fra hånden……dog først efter at have stenet ca 1 timer ved computeren i selskab med min morgenkaffe.

Solen var lidt fremme i dag men kunne have ønsket mere, men jeg fandt rask væk hakkejernet frem og fik ordnet bede og kanter, klippet purløgen ned da den nu er blevet kedelig og ja så røg havemøblerne i skuret. Det var bestemt ikke noget jeg var glad for men jeg nægter at tro vejret bliver varmt nok til man kan sidde der ude mere i år og ja skulle det ske er de lette at finde frem igen.

Kuren går fint og i dag har sulten ikke plaget mig og det gør jo det hele meget lettere…..og hvis jeg syne jeg mangler lidt er SKYR en super godt ting da den er fedtfattig og fyldt med proteiner og mætter derfor meget og rørt med lidt hjemmelavet rabarberkompot og et par skefulde fiberdrys så er en lille bitte skål fyldstof nok til flere timer. Bare en skam det er så skide dyrt…..26.95 for en stor bøtte. Nå men må holde øje med evt tilbud og købe ekstra og det holder sig heldigvis længe.

Kulden er også ved at bide sig fast her synes jeg og det vare ikke længe inden jeg tænder lidt for varmen, især på badeværelset da jeg hader at komme ud af badet og begynde at fryse fordi der er skide koldt. Er spændt på hvordan med varmen her og om det er til at varme op om det koster mere end det aconto beløb jeg betaler. Heldigvis fyre jeg sjældent i soveværelset så det spare da lidt.

Tja ellers er dagen gået stille og roligt og i morgen vil jeg nok lege rengøringskone da det vist er på tide og ellers vil jeg glæde mig over at jeg er inviteret ud til en veninde mandag til ribbensteg med rodfrugter og skære jeg fedtet fra betyder det ikke noget for mig kur og ellers er der jo en god cykeltur der ud og hjem så jeg kan nok forbrænde hvad jeg evt indtager.

Mere nyt engang i læbet af den kommende uge….take care 🙂