Tags

, , ,

Som jeg siger når jeg ikke har en mand der vil give mig blomster må jeg jo selv købe dem og som sagt så gjort og weekendens buket blev købt i Netto til den fyrstlige sum af 20 Kr. og det kan vi vist alle tillade os. Men jeg skal jo ikke klage over ikke at have en der vil købe mig blomster……det er jo et valg jeg har taget og som jeg for det meste har det godt med. Kan dog godt mærke nu vinteren nærmer sig at det ville være hyggeligt og rart med en at putte med og bare hygge med i sterinlysets skær. 

JA JA så find dig en der ude…..tja måske jeg skulle overveje det 🙂

Min weekendbuket.

Min weekendbuket.

De lover lidt sol i weekenden og jeg håber jeg kan komme ud og luge lidt i haven og så pakker jeg nok havemøblerne sammen og sætter i skuret, for jeg tror ikke det bliver vejr til at sidde ude mere i år dertil er det blevet for koldt. Trist men vi har været heldig og har haft en stort set regn fri sommer med tonsvis af sol og jeg har fået dækket mit udebehov og kan godt forlies med at det nu er tiden hvor hyggen forgår indendørs. Men der er jo stadigvæk lidt der skal laves der ude og jeg håber at finde ud af noget til det bed jeg vil have lavet……men ideerne er mange og jeg kan ikke helt finde ud af hvilken jeg skal vælge, nok også lidt et spørgsmål om hvormeget jeg vil ofre på kanten og hvad der er lettest at lave når jeg selv skal gøre det. Men jeg har tid endnu og skal nok nå det inden vinteren kommer…..tror jeg 😀