Tags

, , ,

Kusine besøg fra Hundested i sidste uge, de ankom mandag og jeg havde lavet et lækkert frokostbord til os og måtte smågrine lidt af mine anstrengelser da alt var fisk i en eller anden form lige bortset fra en kyllingesalat. Nu er det heldigvis sådan at vi alle tre elsker fisk og har altid gjort det og min ene kusine spiser kun fisk og kylling og slet intet andet kød så her var jo også nogle hensyn at tage men at ende med fisk kun havde jeg ikke lige set komme. 

De ankom og min ene kusine havde set min anden lejlighed og var imponeret over min nu nye lejlighed og kunne godt forstå min glæde over både mere plads samt det at have en have. Vi nød frokosten og hver i sær fortalte vi lidt om hvad der var sket siden vi sidst havde set hinanden og ja hvad der vel ikke kan komme bag på nogen så stod munden ikke stille på nogen af os og vi havde masser at snakke om.

Desværre var vejret ikke med os og vi endte med at tilbringe dagen indfor og til kaffen havde jeg bagt min berømte rabarberkage med tilhørende vaniljecreme. Når man nu ikke ser hinanden så ofte er der mange ting der skal vendes og især barndomsminder er noget vi deler flittigt og hver i sær husker vi et eller andet de andre ikke lige husker og det varmede mit hjerte da begge mine kusiner sagde at jeg lød nøjagtig som vores elskede Bedste da jeg stod i køkkenet og sagde et eller andet samt grinede. Tror vi er lige gode om at elske vores Bedste men jeg er den der har været mest hos hende i vores barndoms år og nok den der havde det tætteste forhold til hende og indrømmer jeg kan den dag i dag stadig savne hende rigtig meget.

Aftensmaden kan vel ikke komme bag på nogen var fisk og her var det ovnbagt lakseside med hvidvin og dild serveret med en hvidvin/citronsauce samt kartofler og lidt grønt til og datteren kom forbi og fik mad med da hun havde været til noget skolehalløj og lige ville hilse på. Og så gik snakken jo omkring det forstående bryllup og det er jo noget datteren nyder da hun glæder sig meget til det skal stå næste år. Svigersønnen kom forbi da han havde fri og fik lidt rester af maden og da de kørte hjem kørte vi efter så mine kusiner lige kunne se de unges hus og kære katte.

Hjemme igen nød vi samværet i stuen og fik en lille en og lidt sødt og ja snakken gik igen på familien og vores stamtavle og min ene kusine mente at vide hvor den var og ville undersøge det og så vil vi se på at få den lavet up to date da det er lidt sjovt for os alle sammen. Vi var svære at få i seng men vi er jo ikke vårhare mere og søvn skal der til og de havde fået min seng og så snuppede jeg sofaen.

Vi havde snakket om en tur op i byen inden de skulle hjem, men igen vejet var ikke perfekt og vi skulle lige havde tjekket deres facebook profiler og lukket evt huller og inden vi så os om var det tid til en bid brød inden de tog turen hjem igen som trods alt tager små 3 timer.

Vi aftale jeg kom der op næste gang samt at de ville komme ned så vi kunne tage på en juletur til tyskland og vi har overvejet at overnatte i Lübech for at få lidt mere ud af turen nu vi skal afsted. Så nu skal det ikke begynde at sne før efter vi har været afsted.

Vi ses desværre for sjældent pga afstanden og hallo det bør jo ikke være en grund da man altid kan komme frem hvis man vil og jeg håber vi kan tage os sammen til at ses lidt oftere da vi hygger os rigtig meget i hinandens selskab.