Tags

, , , , , , , , , ,

Den 26 august mærkede jeg en forværring i min internet forbindelse og allerede der burde jeg havde grebet knogle og ringet til dem der står for det, men nu er jeg ikke den hurtigste i verden når det gælder om at ringe. Så jeg slog det hen men med stor irritation, da jeg om aften stort set ikke kunne komme på nettet og ofte sad jeg mere end 5 min inden jeg kom til en ny side, men end ikke det fik mig til at gøre noget. Først i fredags hvor vi skrev d. 6 september blev jeg så sur over det at jeg endelig greb telefonen og ringede der ind og ork ja de kunne da godt se jeg har ualmindelige mange udfald og der skulle da helt klart en ud og se på problemet.

Så opstår det næste problem….de kan selvklart ikke komme fredag da jeg ringer og mandag må jeg sige de ikke skal ringe eller komme da jeg skal på sygehuset til en forundersøgelse, så nu kan jeg håbe på han ringer i morgen tidlig og siger han kan komme eller om ikke andet kan komme onsdag……bare det er før kl 10 eller efter kl 12, for skal forbi lægen og det er vigtigt…..kors i skuret det er svært at få tingene til at passe sammen. Nå men håber på i morgen da det er mere held end forstand at jeg sidder her i dag og kan skrive og ja i det hele taget komme på internettet.

En anden gang lader jeg ikke så lang tid gå inden jeg gør vrøvl…..for når jeg ser tilbage så var der mange problemer før også, men her var det bare mere korte udfald men dog en pistilens og det er alt sammen kommet efter han skiftede min gammel router ud med en ny trådløs d 1/7.

Dagen i dag har været grå, kold og våd og selvfølgelig lige når jeg skulle ud på sygehuset. Heldigvis holdt det tørt da jeg skulle der ud men ikke da jeg cyklede hjem. Men i guder det var en træls oplevelse. Først kommer jeg ind til en læge der på ingen måde kan forstå jeg blev opereret i venstre arm med lokalbedøvelse og han ville kun det blev gjort i fuld og fint med mig for med de oplevelser jeg har med i rygsækken er jeg sindsyg bange for lokalbedøvelser da de ikke virker på mig. Nå men snakken gik og da mine lunger ikke er helt som de skal være ville han have mig ned forbi narkoselægen så han kunne tage stilling til om det skulle være dag operation eller med indlæggelse. Jeg kommer dog først ud til en sygeplejerske der skulle ordne papier og sende mig vider og det endte med jeg først skulle have taget blodprøver og hjertekardiogram og her var der bare så lang ventetid at jeg var ved at gå ud af mit gode skind. Da det så endeligt var overstået satte jeg mig ned og ventede på narkoselægen og her ventede jeg vel godt en halv time. Fik en god snak med ham og han vil jeg skal indlægges og fint med mig bare det bliver gjort og nu kunne jeg vende tilbage til sygeplejersken som så skulle tage mit blodtryk efter ordre fra narkoselægen og klart skulle det vise sig at være skyhøjt og ja så ville hun ikke ringe op og få en tid til mig, nej nu skulle jeg gå hjem og få en tid ved egen læge og er det normalt der kan jeg ringe der ud og er det ikke skal jeg jo lige have det på plads før jeg så kan ringe der ud og få tiden. Men heldigvis fik jeg en tid onsdag formiddag og håber det var dagens tumult der gjorde det var skyhøjt. Jeg ved jo at der var en del grænseoverskridende ting der ude som klart gør jeg panikker og så ryger det jo i vejret. Det er ikke sjovt at indrømme det men bare det jeg blev sat over for at evt tage den telefon der hang ved døren til narkoselægen og ringe hvis han ikke dukkede op er nok til jeg er gået helt i selvsving…..dem der kender mig ved jeg lider af telefonfobi og jeg panikker når jeg skal ringe, bla også derfor det tog så lang tid at ringe til internetfirmaet. Nå men håber der falder ro på inden onsdag og jeg så kan komme der ud og få det overstået.

Onsdag hvis alt går efter planen skal jeg op til bonus familien og hygge lidt samt plukke morbær da de har et kæmpe træ der er overfyldt af dem og jeg vil gerne lave lidt saft samt sylte lidt. Men nu må vi se da jeg skal være her når de kommer ang internettet og jeg har ikke lyst til at sige fra over for dem, så må jeg heller udskyde besøget nord på.

Ikke jeg som så er en travl person der har en masse der skal gøre, eller mange der skal besøges eller nogen i hverdagen jeg skal huske på, men pt er jeg så træt og føler mig udkørt og fornemmer jeg skal geare ned hvis ikke jeg vil ramme bunden med 180 km i timen. Sørgeligt man ikke magter ret meget mere før ens verden slår knuder, men jeg må huske mig selv og mine behov og ikke alle andres. Desværre er der nogle der ikke rigtig fatter dette og jeg føler de presser mig og det påvirker min psyke også selv om jeg har sagt fra og forklaret, men trods det popper den op i ny og næ om jeg ikke snart kommer forbi eller vil have besøg…….har lidt lyst til at stille mig op og skrige og sige “lad mig nu selv komme til jer når jeg magter det og lad vær med at presse mig.” men desværre tror jeg ikke den siver ind. Men jeg siger fra nu når nogen skriver og så må de ta det som det er……jeg har forklaret hvorfor og ikke min fejl de ikke fatter det.

Nu lyder det her indlæg som om alle mine dage er den rene elendighed men sådan er det jo heldigvis ikke og i fredags var jeg sammen med to kære venner til garagesalg på et værested her i byen og vi hyggede os med det og sluttede af med kaffe og kage og heldigvis er de begge lidt i samme situation som jeg og vi ved alle tre at når vi har overstået sådan et besøg så har vi alle fået selskab nok og har nu brug for fred og ro. Hvad er det man sige….ligesindet leger bedst….vi forstår ihvertfald hinanden og skal ikke forklare hvorfor jeg nu vil hjem og smutter.

Orker ikke skrive mere lige nu men der kommer nyt indlæg inden længe for har mere jeg ikke har fortalt og som jeg gerne vil have ned her til senere brug måske.

Lige et billede af en af mine blomster som jeg for en gang skyld sad og legede med i et billedeprogram og synes det blev meget godt selv om orginalen helt klart er bedre.

Stolt Kavaler

Stolt Kavaler