Tags

Kæft det er træls når nettet bare ikke køre optimalt som det burde. Det er stort set slet ikke til at trække op i dag og det tager tid hele tiden at komme fra side til side. Først troede jeg det bare var Facebook men nu kan jeg se herinde er der også problemer. Tror nok jeg skal have fat i kabeltv i morgen for siden de satte en ny tråløs router til har jeg haft problemer i større eller mindre omfang og det er ikke godt nok med den pris de tager for det. Nå men fik da leget lidt med mine billeder og har endelig fundet et program der ikke koster noget og som giver en muligheder for at lege med billederne. Jeg er dog ikke typen der redigere i mine billeder….de er som de er, men det er sjovt at sætte navn på eller lave collager som fx dette med de gule roser…..som ja er en af mine ynglingsroser 🙂

Lidt sjov med billeder.

Lidt sjov med billeder.

Jeg fik også lavet et af datterens portræt samt et af både hende og kæresten men de kommer ikke ind her da det er privat og ikke alt skal ud på nettet 🙂

Tja der var som ikke meget andet at skrive om i dag….har nydt solen da vinden har lagt sig en del og efter hvad jeg lige hørte er det snart slut med sommeren….desværre 😦 Nå men så må de sidste dage nydes så meget desto mere 🙂