Tags

,

Træls… jo fordi jeg stadig ikke føler mig frisk og det tære på mig og jeg hader de perioder hvor mit liv står på standby som jo kommer pga smerter her og der. Hmm ja intet kan jo gøres så må leve med dem og det, men derfor kan man vel godt brokke sig ud i den vide verden hvor ingen høre eller læser med. Jeg får luft og på en måde også en smule fred.

Flot…..jo det er de blomster der nu er ved at springe ud i min have. En frø pose jeg fik med et blad jeg købte først på sommeren, hvor jeg skulle med toget og klart skulle de da så også sås og nu kan jeg høste frugten hvis man kan kalde det dét nu de springer ud en efter en. Ja ok indtil nu er det kun den ene men der er så mange knopper at det skal nok blive et flot flor af blomster i hvid, rosa og denne mørk pink.

Dette er taget i går da den knapt var sprunget ud.

Dette er taget i går da den knapt var sprunget ud.

Og sådan ser den ud i dag nu der næsten er sprunget helt ud.

Og sådan ser den ud i dag nu der næsten er sprunget helt ud.

De er da flotte 🙂

Ja så går vi ind i den sidste uge af august og inden længe banker efteråret på døren. For en gang skyld glæder jeg mig ikke til denne årstid, men det er jo nok fordi jeg nyder den frihed der er i at kunne sætte mig ud i haven når jeg har lyst og alle døre og vinduer står åbent. Jeg synes slet ikke jeg har lyst til indendørs hygge endnu selv om de mørke måneder da også bringer en masse godt med sig. Nå men jeg håber varmen vender lidt tilbage eller bare vinden vil lægge sig for så er der jo lunt nok. Desværre har det blæst for meget i weekenden så det er ikke så mange timer der er tilbragt der ude….se så mangler jeg en læ plads og igen overvejer jeg at sætte pressening eller læhegn op i form at det der ligner grøn eller sort plast ind til naboen for det kan gøre vinden ikke suser igennem stakittet der og måske give en smule mere læ som så er lig med varme 🙂

Gider ikke skrive mere i dag……det er en “magter” det ikke dag i dag 🙂