Siden i søndags har jeg ikke været på toppen…..jeg sov en stor del af søndagen men fik mig dog i gang om mandagen med at rydde op i mit skur og have besøg om aften. Men lige siden har jeg frosset og været træt og uoplagt. Kan ikke finde ud af om der er noget i gære eller det bare en periode jeg skal igennem og så er jeg frisk igen om et par dage, håber jeg for det er sku træls ikke at være på toppen.

Dette betyder at jeg ikke får lavet en skid i disse dage….ikke fordi der er en masse der skal gøres, men græsset trænger til en tur og støvsugeren trænger vist også til at blive luftet. Men det er jo ikke de ting man render rundt og gør når man ikke er fit for life.

Eneste krudt jeg bruger i disse dage er en masse tanker omkring folk der enten er fatsvage eller ikke helt ved hvordan man forholder sig til sandheden…..men ok de må jo så lægges lidt på is og synes de jeg er en BITCH er det bare ærgeligt. Jeg har gjort alle klart hvad jeg mener omkring de tin jeg fx poster på FB og at de ikke er t il at dele lige fra min side til deres…..vil de dele må de sku selv downloade billedet for igen at uploade det til deres egen side….mine ord samt div kommentare fra mine venner skal ikke florere rundt på andres sider og især ikke når deres side er fuldt tilgængelig for hele verden……BASTA Og her er det så jeg er glad for de lister man kan lave på FB for nu udelukker jeg da bare vedkommende så der ikke er mere at se ud over få indlæg som alle må følge….surt men That’s Life !!!

Den med sandheden er lidt en anden snak og ikke fordi jeg er blevet løget til men man omgås sandheden i sine skriverrier og er åbenbart ikke obs på at nogen læser alle indlæg og kan se tider mm…men pyt her er jeg ikke krænket jeg undre mig bare. Nok typisk man bruger tid på den slags når man ikke orker andet pt.

Så ikke mere ævl her fra….