Tags

,

Ikke der er sket ret meget siden sidst, men sidder og roder med mine billeder da jeg ikke har gjort særligt meget ud af dette emne siden jul. Nok mest fordi jeg mangler et redigeringsprogram og klart også tid til at tage nye billeder. Men lidt er der jo kommet i kassen og et par er dukket op her, dog uden at de er pragt eksemplarer af den slags jeg ellers kan finde ud af at tage men de andre har jo også en plads. Jeg håber når vinteren kommer at jeg finder tid og lyst til at lære min mackrolinse at kende så jeg kan bruge den som planen er.

Et super godt billede når jeg selv skal sige det er af en solsikke som min veninde fandt nede på stranden da vi var der nede og gå tur og hun mente den ville have det bedre i min have end ved strandkanten. Og den foldede sig også ud og blev en smuk gul blomst der tiltrak bier og andre flyvende insekter og jeg fik da nogle stykker i kassen og et af dem er dette som jeg synes stråler af sol og sommer.

Solsikke fundet ved stranden.

Solsikke fundet ved stranden.

Overvejer faktisk at få lavet en stor kopi af det og hænge op….sjældent jeg er 100% tilfreds med mine billeder men dette er jeg. Evt også en mulighed til datteren der er rigtig glad for solsikker og hun kan sikkert finde en god plads et sted i deres hus hvor det kommer til sin ret.

Jeg blev heldigvis forleden gjort bekendt med et gratis program hvor jeg kan sætte min navn på og som man ser ganske utydeligt men det er der og det passer mig fint da ingen andre skal bruge eller misbruge det uden det viser det er mit billede. Nogen kan måske fjerne det men for nu er det ok og folk må som gerne bruge dem bare de henviser til hvor det er taget fra 🙂