Tags

, , , ,

Ja så må jeg vist lige smide et par ord af herinde igen og ved jeg forsømmer bloggen ret meget, men det virklige liv trækker for meget og at sidde ved pc’en er ikke lige in pt.

Men som det sker for os alle en gang om året så havde jeg fødselsdag forleden, men heldigvis blir det fejret ganske stille og det er kun datteren og svigersønnen der kommer forbi til lagkage og aftensmad. Og i år skulle jeg eksperimentere lidt og jeg fik laget et låg af jordbær gele, lavet små lyserøde marengs som pynt på toppen og fyldt den med jordbær og chokolade samt chokoladebunde og det var en lækker kage der ikke var for sød. Dog skal jeg en anden gang sørge for geleen er lidt tyndere men igen det var en prøve og så går det jo ikke altid som man vil. I vores familie har vi noget med farver og lagkage og vi servere en en lagkage der ligner en trist en uden spræl. Og da jeg jo nu skulle forny mig og jeg har investeret i stort set alle pastafarverne fra Wilton synes jeg også flødeskummet som jeg sprøjtede på kanterne skulle have kulør så de fik en smule af den lyserøde farve og fik en yndig kulør lige efter min smag og sammen med den røde gele og de lyserøde marenges ja så var det en tøsekage af format.

Kan varmt anbefale de pastafarver fra Wilton og de er super gode til alle mulige ting inden for mad verden og elsker man kulør på tingene som jeg, er de alle pengene værd. En lille bøtte koster imellem 24.95 og 30 kr alt efter hvor man køber dem, men tag ikke fejl for der er til tusinvis af ting, jeg brugte kun lige hvad der kunne sidde i et tyndt lag på spidsen af en kniv til at farve fløden og det samme gjalt de marengskys så de rækker rigtig langt.

Lagkage med spræl.

Lagkage med spræl.

Og så var de unge så søde at give mig et gavekort til et plantecenter……det var bare den bedste gave man kan tænke sig og det skal omsættes til et japansk dværg hængekirsebærtræmen venter med at købe det til lidt længere hen på året så jorden ikke er for tør og jeg ender med det dør af tørst….det ville jo være ærgerligt.

I dag havde jeg besøg af en skøn veninde der står mit hjerte ganske nært og hun havde samlet en kurv med en masse lækkerier der var hjemmegjort både i form af spiseligt, kropspleje, hjemmestrikket sokker, lys, musik, læsestof mm og jeg ELSKER den slags gaver da jeg ved personen har gjort sig en masse tanker omkring hver enkelt ting og det betyder så uendeligt meget for mig og nu kan jeg nyde alle tingene med varme i mit hjerte og kærlig tanker til en helt igennem speciel dejlig person.

Næste år slipper jeg for at holde noget da det er ganske kort efter de unges bryllup og jeg ved de er på bryllupsrejse den dag og så kan jeg slippe 🙂 Ej måske jeg så vælger at invitere de kære veninder jeg har og laver en røvfuldt god mad mm og hygger med dem, mange år siden jeg har gjort den slags.

Dagen i dag er ud over det hyggelige besøg gået med at få sat mit eget spejl op på badeværelset samt min toiletrulle holder…..trods alt pænere ting end dem der hang her. Fik også med megen møje og besvær sat gardinstang op på gæsteværelset….var dog ved at give op da det ikke ville som jeg og det endte med en underlig løsning, men nu hænger den og det blir ikke anderledes og gardinerne er sat op og det pyntede gevaldigt og nu ser der ordentligt beboet ud og det er rart. 

En del af haven fik en tur i går, men jeg går og venter på de kommer og laver stakittet og maler dem…..fandme træls de er så langsomme, især fordi jeg gerne vil have plantet noget bambus og det er bedst her i sommer…..men ok eller må jeg vente til foråret. På den anden side skal de snart se at komme ud af starthullerne for inden vi ser os om er efteråret her og så kan de ikke male og jeg blir sku sur hvis de ikke når det for det vil betyde jeg skal vente til næste pr og så kan jeg stort set ikke plante noget uden den enten blir ødelagt eller skal flyttes imens. Nå men nu ser jeg hvad der sker.

Ikke flere vise ord her fra…..hvad weekenden bringer vides ikke endnu, måske bare hygge i haven og måske lidt fjernen ukrudt.