Tags

, ,

Nu begynder div blomster at springe ud og jeg kan nyde de forskellige slags og det er så skønt. Nyder hver og en der springer og ved at næste år vil haven være et sandt paradis af alverdens blomster. Mine to klematiser er kommet så flot og farverne er bare perfekte og der er masser af knopper på selv om det stadigvæk er ganske små planter. Så det kan godt betale sig at købe i Lidl som jeg her har gjort og fik dem for omkring 30 kr stykket.

Jeg fik en potte med nogle ærteblomster af en veninde og den er også i fuld flor nu og har allerede haft en buket inde og den har den smukkeste røde farve så den får helt sikket også en plads næste år….sammen med en masse alm ærteblomster.

Min første flotte klematis.

Min første flotte klematis.

 

Min rosa klematis....smuk !

Min rosa klematis….smuk !

Super flot rød ærteblomst.

Super flot rød ærteblomst.

 

Man blir glad i låget når der dukker nye blomster op….især når man aldrig før har haft en have. Nu venter jeg på mine andre ærteblomster kommer i blomst, men fordi jeg flyttede dem er jeg lidt i tvivl om det lykkes, men lad os nu se og jeg håber det bedst. Og så er der nogle andre som jeg har sået med ikke husker navnet på, men de er i hvide og rosa farver og ganske yndige så dem er jeg spændt på. Ud over det blomster mine to roser igen med kolosalt mange knopper, især den hvide som kun var 2 små potteroser til vinduet. Den er gået helt amok og er vokset stor og flot, så her til efteråret skal den have en god plads i haven så den får bedre betingelser end i en krukke. Den gule er en smule mindre men i god vækst. Så her har jeg fået 2 flotte roser for under 50 kr….se det er til at have med at gøre.

Alt min tid går i haven….dog ikke med at lave så meget for jeg kan ikke flytte noget og da de kommer og maler stakit er det omsonst at plante mere og vil heller vente til efteråret. Dog skal jeg til at kikke løgplanter da jeg har set de er begyndt at sælge tulipanløg og den slags og dem skal jeg have en masse af til foråret……elsker tulipaner.

Har også fundet ud af hvad jeg vil lave omkring det bed jeg har som skal laves til en form for højbed og hvis jeg er heldig får jeg nogen af stenene i fødselsdagsgave i næste uge og så skal de bare placeres og der skal fyldes jord på og så er det klart til en masse planter…..aflægger fx som jeg skal ud og forhandle mig til når de skal deles.

Det var ordene for denne gang….og nyd solen derude 🙂