Tags

, , , , ,

Der er dage hvor jeg tænker over hvorfor jeg egentlig købte en ny og større pc for efter jeg er flyttet og har fået en have har jeg stort set slet ikke tid til at sidde ved den. Og ja det skal man ikke klage over for det er jo trods alt dejligt man har et liv udenfor en pc’s rækkevidde. Men nu fandt jeg lige vejen her op og sidder lige nu i mellem 2 åbne vinduer samt en blæser kørende på fulde tryk for at blive kølet ned, for kors det har været lummert eller bare varmt de sidste par dage og det mere end jeg synes godt er. Vi fik et par små knald i aftes efterfulgt af lidt regn, men torden blev der ikke mere af men tror dog det har regnet lidt i nat. Nu er der trukket nogle grå skyer ind over byen så jeg vil tro der kommer regn igen og hvem ved om der følger torden med, men ville nu være rart om vi kunne få renset luften en lille smule så vi igen kan klare varmen.

Svigersønnen var forbi i eftermiddag og fik sat mit tv op på væggen, en krog til en lampe samt de persienner der manglede i stuen og nu kan jeg nyde der ikke sådan lige med det samme er noget der skal gøres her ud over nye ting hvis jeg finder på nogle 🙂 Men desværre betød dagens opgaver at jeg måtte sige fra over for et besøg af en kær ven, men håber jeg kan lokke ham forbi inden længe i stedet for i dag.

FEJØ……ja hvad nu med Fejø ? Min super gode ven fra Kbh overvejer at leje en fastligger grund på FEJØ Campingplads og købe en campingvogn så sætte op der. Lyder super hyggeligt og hvis han kan tage sig sammen vil han over og se på sagerne omkring d 9 august og forventer han tager mig med 😀 Er jo skide nysgerrig og ved jo han vil have mig med der over hvis det bliver til noget og det vil jeg super gerne for det med små ø-samfund er bare så hyggeligt. Ja ja så måske en tur til Fejø er lige om hjørnet 🙂

Den uge vi går ind i skal jeg ud og kikke på div plante sten til det højbed jeg vil have lavet. Ved det ikke er lige til da det skrår ned af og det betyder jo de skal sættes i forskellige højder mm og det kræver vist mere end alm hovedregning at få det regnet ud så det bliver pænt. Men må se på det og kan jeg ikke selv må jeg jo råbe på hjælp og håbe en eller anden vil give en hånd med så jeg kan få gang i det så der er ordnet til der skal plantes til efteråret.

Ser ud til de fleste ærteblomster har overlevet flytningen og hurra for det, nu skal jeg bare vente på de blomster. Jeg flyttede nogle andre blomster i dag hen til muren og de hang også en del med øerne men igen så håber jeg også disse klare det og sætter blomster. Jeg har flyttet begge dele fordi der skal males stakitter her i sommer og for at få bare lidt glæde af dem ja så måtte de flyttes et andet sted hen. Nu er jeg bare lidt i vildrede med hensyn til mine 2 clematiser for begge har sat blomsterknopper og jeg er ikke meget for at flytte dem og ved egentlig heller ikke hvor jeg så skal sætte dem, men nu ser jeg tiden an og om ikke andet må jeg vente til de begynder at male og måske få dem til at male det hegn i mellem mig og naboen først for så kan jeg flytte dem der hen og tror egentlig de vil stå ret godt der når nu det skal være og samtidig lukker de lidt af ind til naboerne og det gør bestemt ikke noget.

Tja ellers ikke mere her fra jeg gider skrive om……jeg nyder mit nye liv med en have. Var dog en tur i Kbh forleden men skriver et andet indlæg om denne tur da den kræver helt sin egen fortælling.

 

Reklamer