Tags

, , , ,

Dejligt når man bliver ringet op og bliver spurgt om man vil med på en aften tur til stranden og det takker man jo ikke nej til. Så jeg fik dyppet fødderne i Østersøen og gået en lang tur på stranden og helt uden ryggen gjorde kludder og nøj det var lækkert og giver mig forhåbninger for at turen til Kbh går på samme måde torsdag.

Vi sluttede aften af med en is på torvet og det var for mit vedkommende den første gammeldags is i denne sommer og så kan man vel knapt kalde den gammeldags da jeg vil have den i bæger og ikke vaffel og isen var appelsinsorbet samt kokos is og de to er bare mine favoritter og den smagte himmelsk.

De sidste par dage har det jo som alle ved været mere end varmt og jeg fandt ud af det eneste sted jeg kunne holde ud at være hvis jeg ville være ude var henne ved bagdøren d der er skygge og det blæser let, så der er de sidste par dage blevet brugt og jeg har fået hæklet en masse firkanter som sikker på et tidspunkt bliver til et babytæppe eller noget i den stil. Men jeg nyder at sidde og nørkle når der ikke er noget i have der kan laves.

I dag bestemte jeg mig for at flytte mine ærteblomster, men jeg ved ikke om det var et godt træk for trods masser af vand i renden de blev sat i samt efterfølgende store mængder vand hang de noget inden jeg tog afsted, men må se hvordan de arter sig de næste dage og er de gået til er det så bare ærgerligt……men krydser finger for de overlever for jeg har jo glædet mig til de kom med blomster. Og så er der 3 blomsterknopper i clematisen….blir spændende når de springer ud. Troede først der kun var en men fik øje på 2 mere senere på dagen.

Nede ved stranden i aften var der en masse Sankt Hansurt….den med de røde stængler og indrømmer jeg plukkede et par med hjem som jeg nu har sat i vand og hvis de er lige så taknemlige som de alm så får de en masse rødder og kan blive plantet ud i haven og så endnu en blomstrende busk scoret og det ganske gratis 🙂 

Tid til at finde dynen……skulle gerne lave lidt i morgen og så er det rart at komme op i ordentlig tid….see u all 🙂