Tags

, , ,

Hvor er det bare lækkert…..jeg nyder hvert sekund i mit nye hjem og jeg har stort set ikke tid eller lyst til at sidde foran computeren. Nu har jeg boet her i knapt 2 mdr og det har stort set været godt vejr med sol hver eneste dag og mere heldig kan man vist ikke være. De fleste timer er jeg ude, ikke altid fordi jeg laver noget ved haven men bare det at sidde der ude med en kop et eller andet og mit hækletøj er en sand fornøjelse og jeg tænker ofte på hvorfor jeg ikke har gjort dette for længe siden, men ok tiden var der først nu og bedre sent end aldrig.

Lidt i haven er der gjort, men jeg kan jo ikke plante så meget før efteråret kommer da varmen vil ødelægge planterne og det er der jo ingen grund til. Men jeg havde en kæmpe busk som tog en masse plads og den var jeg så heldig at naboen kom ind og fældede for mig og nu skal jeg have købt nogle sten af en slags og bygget det op som et højbed og så sat stauder til efteråret.

Stor og flot men den var ikke til gavn og måtte lade livet.

Stor og flot men den var ikke til gavn og måtte lade livet.

 

Se nu kan der plantes en masse skønne stauder som jeg kan nyde hele sommeren med div blomster.

Se nu kan der plantes en masse skønne stauder som jeg kan nyde hele sommeren med div blomster.

Og så elsker jeg min nye (gammel) zink balje som nu er plantet til med krydderurter og hvor er det skønt når man kan hente et par kviste timian og smide på panden med det man steger eller hente lidt purløg til kartoffelmadden eller som forleden da jeg plukkede dild til min aftensmad som bestod af en nystegt rødspætte filé med hjemmelavet mayonaise og store rejer…….mums !

Lækkert let aftensmad her i sommervarmen.....med egen dyrket dild....mums.

Lækkert let aftensmad her i sommervarmen…..med egen dyrket dild….mums.

Jeg har dog måtte sande at en haveslange er et MUST for jeg slæber mig en pukkel til med en vandkande og 10 liter vand, men man vil jo gerne de få ting der er sat kommer op og pryder haven og jeg kan næsten ikke vente til ærteblomsterne begynder at blomstre, men de er ikke så store endnu at jeg tror det er lige om hjørnet, men altid rart at have lidt at glæde sig over senere på sommeren.

Har næsten også besluttet mig for at det bliver små roser jeg vil have ind til naboen og farven bliver nok hvid og så vil jeg have et par klatreroser på samme plads op af stakittet så de lukker lidt ind til naboen og de skal selvklart være gule for det er den smukkeste rose der findes……men dem der læser her kan jo også se rosen som er en del af min blog og et billede jeg selv har skudt i sin tid da jeg havde en flot buket af dem.

Der kom en sommerfuglebusk til haven forleden og endda med 3 blomster der er lige ved at springe ud. En gammel veninde som er kommet ind i mit liv igen har lavet den til mig ud af stiklinger fra hendes egen og jeg glæder mig til den får noget størrelse og rigtig kommer med blomster og dermed masser af sommerfugle.

Nød aftnen i går hvor en veninde var forbi og vi kunne sidde udenfor til klokken var over 23……det er noget jeg har savnet i mange år og noget jeg ved jeg vil gøre brug af så meget som jeg overhoved kan.

Ja og ellers nyder jeg livet her på “min lille grønne plet” og nyder hver lille ting der sker der ude. Nyder indelivet og alle mine nye ting og især opvaskemaskinen er et kæmpe plus….kors hvor jeg spare tid og kræfter nu jeg ikke mere skal rode med det. 

Og så lader jeg op til en Københavner tur i næste uge hvor datteren og jeg skal ind og snakke med Lasse Spangebjerg og Karim om hvad de kan tilbyde af brudekjoler….eller retter om de kan opfylde hendes ønsker og sy den hun gerne vil have, så spændt på hvem der render af med sejeren. Glæder mig til at se hvad de kan tilbyde og håber de har den rette ånd så hun bliver tryg ved en af dem og overlader opgaven til en og vi så kun skal frem og tilbage for at prøve samt se resultatet over det næste års tid. Godt hun er så hurtigt ude…..for det blir ikke en let opgave.

Nu vil jeg lukke ned her igen og nyde et par timer uden for inden sengen kalder 🙂

Min lille udeplet....før den grønne busk blev fældet.

Min lille udeplet….før den grønne busk blev fældet.