Tags

, , , , , , , ,

Et hurtigt tjek på mine indlæg og jeg kan se jeg allerede d. 13 klagede over smerter i min højre arm og skal da love for de ikke er blevet bedre og det selv om jeg siden d. 18 ikke har lavet noget ud over det alm. Men det tager åbenbart lang tid før den falder på plads igen og musklen kan klare mere arbejde. Jeg må jo så prøve at holde den i ro så meget jeg nu kan og det er bestemt ikke en let opgave da der jo hele tiden er noget man gerne vil lave. Så helt i ro kommer den jo ikke 🙂

Da jeg fik samlet den nye græsslåmaskine gik det jo som en leg at slå den og jeg er glad for jeg overgav mig til at købe den, hvorfor også bruge kræfter på en alm når nu man render rundt med så skide mange begrænsninger.

Alle de ærteblomster jeg har sået er kommet op og de gror lystigt og jeg glæder mig til de kommer op og begynder at blomstre…..det er så yndig en blomst og der er både en masse i blandet farver, en dyb rød og en næsten sort. Der er også gang i solsikkerne som er frø TV2 har sat til gratis afhentning i Silvan og man kan næsten se dem vokse dag for dag. Diverse krydderurter er også i fuld gang og purløggen er snart en hel skov og det var ikke længe inden jeg kan begynde at tage af den og så er der dild, timian, persille, rosmarin og noget andet jeg ikke lige kan huske, men har da heldigvis sat skilte på så jeg ved hvad det er jeg tager af. Det er så hyggeligt selv at kunne dyrke krydderurterne og en rigtig god ven har lovet mig en stor zinkbalje som jeg får næste weekend igen og det glæder jeg mig til samt at få samlet krydderurterne i den og den vil pynte i haven.

Har lige været i Korsør i små 4 dage hvor der blev holdt fødselsdag og jeg fik mad i de dage der svare til en hel uge eller mere her hjemme hvis jeg er selv. Det var super hyggeligt og jeg nyder at være sammen med dem og mine dejlige to niecer. Jeg kom hjem i går og var godt træt, ikke fordi jeg var sent hjemme for klokken var kun 13.30 men fordi jeg havde været social i flere dage med mange mennesker og det er jeg jo ikke vant til i min hverdag så jeg gik ud som et lys meget tidligt i aftes, men pyt jeg skal jo ikke stå til regnskab og kan gøre hvad jeg vil. 

De unge var dog lige forbi i går med lidt cider af forskellig afart som de havde købt med hjem til mig i Tyskland og det er dejligt at have her i sommer hvis nogen kommer forbi og det er for varmt til kaffe. Jeg sidder dog lige nu og nyder en Sommersby Citrus Fruit og den er super frisk og lækker og den burde jeg nok havde købt en ramme eller to mere af, men måske der er nogen der køre ned senere og så må jeg hægte mig på 🙂

I dag fik jeg syet gardiner til soveværelset hvis man kan kalde dem det, da det er et skråvindue er det jo så som så med alm gardiner og det blev et stykke stof med løbegang og spiralsnor med kroge og så må jeg se med tiden hvad et rullegardin koster der til hos Veloux men dyrt er det garanteret og så kan denne løsning godt holde lidt endnu.

Datteren var forbi nogle timer inden hun skulle på arbejde idag og det er som altid hyggeligt og jeg ved det nu vare 2-3 uger inden jeg ser dem rigtig igen for de arbejder hele den her uge og i næste uge er det Roskilde Festivallen det gæller og ugen efter skal de hjælpe min svigersøns mor med at lægge terrasse. Men godt de har noget at få tiden til at gå med og de dukker op når de igen har tid 🙂

Vejret er ikke det bedste i disse dage……hvad alle jo har opdaget og det ærger mig lidt selv om jeg ved det er godt for armen, men der er lidt ukrudt jeg gerne vil have væk men nu må vi se om ikke det bliver bedre i ugens løb. Jeg vil dog en tur ned forbi Lidl i morgen og se på de Stauder de reklamere med…….de er ikke så dyre og det er en god måde at starte op på så der kommer lidt grønne og blomsterende bede i haven ud over græs. Ved at der er Hostaer og dem elsker jeg og vil have nogle stykker af så de kan dække en del af det bed der er under stue vinduet og så kan man jo sige det er godt det er regn for så tørre de ikke ud når de lige er blevet plantet.

Så nu efter en flad dag vil jeg pakke sammen og finde min dyne……SEE U !