Ja man kan vel i og for sig godt sige jeg er færdig, for alle kasser er pakket ud og tingene er kommet på plads og det eneste der halter lige nu er persienner, gardiner og nogle små ting der skal hænges op. Men det er ret godt klaret på godt en uge når man er selv om at pakke ud og sætte på plads, det er trods alt kun det at sætte lamper op og samle møbler jeg har haft hjælp til. 

Dog vil jeg sige jeg er en smule trist pt for der er ting jeg ikke kan selv og der er ingen der har tid til at hjælpe mig og ja så føler jeg mig en smule alene. Jeg har en græsplæne der skal klippes inden den bliver for lang og umulig for mig at komme igennem, men der er to møtrikker der skal løsnes og det kan jeg ikke, men uden det kan den ikke klippe og har prøvet at få hjælp men ingen respons fra nogen og ja så er det man blir lidt trist. Jeg springer når nogen beder mig om hjælp og synes jeg har været gavmild ud over hvad der var nødvendigt og ja så er det vel ikke for meget at give en hånd med nu jeg har brug for det og jeg beder aldrig om noget ellers. Men ok jeg skal nok til at sige fra over for andre og så kan de se hvordan det er……..

Så ja midt i det der skulle være en glæde er der nu en smule tristhed og jeg opgiver lidt det hele.

Nå men i dag fik jeg da ringet til en Elektriker og der var heldigvis hurtig ekspedition så han kom i eftermiddag og satte opvaskemaskinen til og det er rart. Man kan så mene det er en tåbelig ting når man er alene og ja er det nok, men med de ryg smerter jeg har er det rart ikke at skulle bruge krudt på at stå og klare den og hvad pokker jeg har porcelæn til 30 mennesker i spisestørrelse og 12 af de andre så jeg kan nok få fyldt den op inden den skal køre 🙂

I over morgen kommer min parasol og parasolfod samt gardiner og det glæder jeg mig trods alt til. Nu håber jeg bare de evt kan køre foden ind i have så jeg ikke skal slæbe den fra døren og der ud selv, men ok gør de ikke så klare jeg vel det også…..man kan vel hvis det er og så må jeg tage de smerter der kommer bagefter. Og så er der stort set ikke mere der mangler ud over en sovesofa, men der har jeg ikke fundet en endnu og ved ikke om jeg skal købe det som en sofa eller bare en boksmadras, men ser hvad der er billigst da det jo ikke er noget der blir brugt så meget.

Nu vil jeg pakke sammen for i dag.

 

Reklamer