Tags

, , , ,

Long time no see…..eller hvad man nu siger.

I morgen er det en uge siden jeg flyttede og må sige det var et par super gode flyttemænd der gjorde arbejdet og det var på alle mulige måder flinke og alt blev gjort til perfektion og intet blev sat ind i den nye lejlighed uden de lige forhørte sig om hvor jeg ville have det og det gjorde jo det efterfølgende arbejde meget lettere for mig. Vi startede kl 8.30 og kl 14.30 var alt flyttet og de kørte. Så kunne datteren og jeg begynde at tage fat på lidt af de forskellige ting så som at samle stolene hvad vi dog ikke blev færdig med før hun skulle hente min svigersøn og så begyndte jeg at pakke div kasser ud i køkkenet så jeg kunne få så meget af vejen som muligt. Og da de kom tilbage tog de fat i resten af stolene og fik dem klaret og så kørte vi over og købte opvaskemaskine og div ledninger inden vi tog ud og fik noget og spise for så at tage hjem og samlet nogle lamper, sæt tv til og ja lidt forskelligt. De kørte hjem sidst på aftnen og jeg stoppede med at pakke ud lidt efter og satte mig og slappede lidt af inden jeg smuttede i seng efter en lang men god dag.

Lørdag kom de kl 10 og vi kørte ud og hentede div ting som gardinstænger, græsslåmaskine og forskellige andre ting inden vi kørte hjem for at ordne en hel del mere. Det skal dog lige sige at inden de kom havde jeg tømt omkring 7-8 kasser i køkkenet og nu var alt stort set på plads der ude og en masse tomme kasser var fjernet og stueplanet så rimeligt rytteliglt ud. Imens de unge samlede tv bord, spisebord og satte gardinstænger op fik jeg stort set pakket alt det sidst ud neden under og da lampen 0ver spisebordet var hængt på var det tid til de unge kørte hjem og jeg kunne sagtens vente med at få hængt de sidste ting op til de igen havde tid tirsdag.

Lørdag aften var en blanding af pakken lidt ud her og der og sidde og se lidt tv og slappe af, men jeg havde svært ved at finde ro og inden jeg havde set mig om var alt væk nedenunder og nu manglede jeg kun at pakke kasser ud på første salen og det var mest kontor ting samt tøj og den slags og det kunne vente. Søndag brugte jeg til at hænge div ting på væggene, sætte nips op og ja få det til at ligne et hjem og det lykkes også og der er blevet rigtigt hyggeligt neden under og over middag kunne jeg gå en tur i haven og ordne et bed så det var klar til dig blomster. Og det endte da også med jeg kørte ud og købte et par flotte gule roser og fik sat.

Mandag var det bare slappe af dag stort set og nu kunne jeg godt mærke trætheden efter i flere dage at have knoklet og mente en pause var på sin plads. Men selv om man sætter sig for ikke at lave en masse så nusser man afligevel lidt her og der. De unge kom igen tirsdag og fik sat nogle lamper op og vi fik hentet nogle ting der manglede og nu er næsten at gjort som jeg ikke selv kan klare og de var noget forbavset d de så jeg havde fået forvandlet underetagen til et hyggeligt hjem og alle kasser var væk, men jeg er typen der ikke kan få tingene gjort hurtigt nok også selv om det koster sved og tåre. Jeg havde dog mandag været oppe i byen på en lille hyggetur og købt lidt jeg manglede og hvorfor er det man pludselig mangler en masse når man flytter…..eller er det bare trangen til nyt der melder sig 🙂

Onsdag og torsdag brugte jeg på at være i haven og pakke lidt ud på første salen og nu er den også snart klar, der mangler bare nogle kasser med nips og div ting som jeg ikke helt ved hvad jeg vil med, men skal have gennemgået det hele en dag det regner……de render jo ingen steder og jeg vil heller nyde solen imens den er her. Var dog en tur i netto og købe et par flotte Hotensia til bedet og et par andre planter og nu er bedet ved at ligne noget og jeg brugte også onsdagen til at ordne et andet bed hvor jeg vil så en masse latyrus samt fik jeg sået en masse purløg og andre krydderurter som siden hen skal flyttes over i en stor zinkbalje. Og ja i dag torsdag har jeg slet intet gjort der har med flytning at gøre men bare nydt solen i haven og datteren der kom forbi i eftermiddag og vi endte med at spise sammen og nyde maden ude i haven…..dejligt.

Ja dette var så kort fortalt hvad ugen er gået med og måske ikke i den helt rigtige rækkefølge…..for har helt sikket byttet lidt rundt på nogle ting de første dage, men der er gjort en masse og det har været skønt og nu kan jeg nyde mit nye hjem og min dejlige have…..livet er da herligt.