Tja nu mangler jeg kun at pakke pc sammen, div ting til tv, internetbox, toiletsager, dyne mm samt de få ting i køkkenet som først kan pakkes ned i morgen, så mere klar kan man vist ikke blive. Jeg ved at jeg piller pc fra og pakker væk inden længe og så ryger boxen der til også og så må jeg nøjes med internet adgang via mobilen men det er også ok for det fungere jo ganske fint og tvboxen samt dvd blir pakket ned inden jeg ryger under dynen…..så alt i alt er der ikke meget jeg kan lave i dag ud over at vente.

Har bestilt lidt flere hyggeting over internettet, der er nu noget rart at vide der er så mange nye ting der skal pakkes ud og sættes op og tanken om at stort set alt det ydre er nyt og ikke brugt eller aflagte ting føles ganske rart og ikke noget jeg som så har prøvet siden jeg flyttede sammen med min datters far i 1981. 

Og så glæder jeg mig til at kunne lave mad igen……kan godt mærke jeg trænger til noget ordentligt mad. De sidste 14 dage har jeg stort set levet af rugbrød med leverpostej og spegepølse, youghurt med cornflakes og toastbrød med ost og nu hænger det mig langt ud af halsen 🙂 Jo jeg ved jo godt det er min egen skyld men jeg havde brug for den ro der var ved at vide tingene var pakket ned og så heller leve af lidt end at stå og rode med en masse køkkengrej i dag. Og hallo nogen mennesker lever mere ensformigt end jeg har gjort så overlever jo nok 😀

Nu vil jeg slutte for denne gang……ses igen fra nye og bedre omgivelser 🙂

Reklamer