Ja så tager jeg mig et par stille dage uden de store gøre mål og det er nok et godt træk inden jeg skal igang med at pakke det hele ud igen. Sidder og tænker på at det føles næsten som i går at jeg fik brev om at der var lige netop den lejlighed som jeg gerne ville have og så er der når alt kommer til alt snart gået 3 mdr og på fredag rykker jeg teltpælene op her og indtager mit nye hjem.

Glæden ved at vide at om ganske få dage får jeg mere plads, et badeværelse jeg kan komme rundt i og som ydermere også har plads til vaskemaskine, et nyt køkken hvor jeg kan få min længe ønsket opvaskemaskine så jeg ikke skal bruge mine få kræfter til at rode med opvasken mere, plads til et stort spisebord så jeg kan invitere gæster og JA det vigtigste af alt…….min egen HAVE 😀

At starte op på ny er for mig en ny chance her i livet og jeg håber jeg er stærk nok til at fuldføre de mål jeg har sat mig så jeg kan blive sundere, mindre og i meget bedre kondi. Jeg vil jo trods alt gerne være her længe endnu og lige nu har jeg et drømme bryllup at se frem til og jeg skal være frisk til den tid.

Tænk på alle de ting jeg kan gå og nusse med i haven, jeg ved slet ikke hvad den indholder endnu men ud fra hvad jeg har set er det ikke meget og så har jeg jo alle muligheder for at sætte mit eget præg på den og det er dejligt. For mig som elsker blomster er dette jo ren lykke og jeg kan nu se et endnu større formål med min mackro linse og håber jeg kan få skudt nogle super gode billeder der ude af ting ganske tæt på….uhh det blir så spændende 🙂

Dette bliver det sidste indlæg her fra og hvornår jeg vender tilbage ved jeg ikke helt endnu, dog blir det først efter søndag da internettet først bliver koblet på søndag imellem 8 og 10 hvor montøren kommer ud og ordner det. Men på den anden side har jeg med garanti heller ikke meget tid til at sidde ved computeren den første tid……så vi ses en gang i Juni mdr 😀