Tags

, , , , ,

Så er der kun 9 dage tilbage og jeg er ude her fra og der skal ikke herske tvivl om at jeg glæder mig ualmindelig meget og ved det bliver så godt når først jeg er i den nye lejlighed og kan begynde at forme den som mit nye hjem. Men når det er sagt så skal jeg jo også være ærlig og sige at den satans angst vælger at sætte ind i disse dage. Jeg har da heldigvis lært at takle den de senere år og det er i meget få tilfælde den dukker op…..men netop her er den svær at få bugt med og jeg ved det er fordi der blir en masse kontakt med fremmede mennesker og ting jeg måske ikke kan kontrollere på samme måde som de alm hverdags ting. Og i nat har jeg sovet helt af helvede til, svedt og vågnet flere gange med så stærke hovedpine smerter at det var uhyggeligt og da jeg endelig stod op i morges var det med en knugen i maven og en ret sløj fornemmelse…..lad os bare sige det som det er….jeg havde det af helvede til. Og enden blev jeg tog en af de piller jeg har mod angst og den hjalp en lille smule men ikke nok og jeg mærker stadig uroen i kroppen. Men jeg ved jo så heldigvis hvorfor den er der og så klare jeg den jo nok……håber jeg. Dog trist den lige skal sætte skår i glæden….

Ja ja men for at tage de trods alt positive briller på så fik de unge hentet min hjørnesofa så nu har de den og de kom med de nye sofaer jeg havde købt og de er super flotte. Noget hårdere at sidde i en den anden men det var jo også det jeg gik efter da det er bedst for min ryg. Og jeg ved det bliver flot i stuen med dem sammen med alle de hvide møbler…..så stilen er lagt….hvidt og sort brudt af farvet puder, tæpper og div nips alt efter hvad farve jeg lige er til. Starter op med to tæpper i en skarp gul og en skarp grøn…..rigtig sommerfarver så det blir super flot.

Og mine lamper kommer i morgen……..de skal dog ikke pakkes ud da det ville være absurdt når de skal flyttes næste fredag og indpakket er de bedre beskyttet. Men glæder mig til at se dem sammen med alle de andre ting.

Åh ja…..glæder mig seriøst til næste fredag ved denne tid, så er alt flyttet og der er kommet lidt skik på det hele og jeg kan finde roen frem igen og bare nyde jeg nu har mere plads samt en lækker lille HAVE 🙂

 

Note: fandt ud af jeg havde glemt at tage mine piller i aftes da jeg gik i seng…..så det er sku da klart jeg har haft en dårlig nat og efterfølgende dag…….underligt jeg glemte dem men ok har så mange andre ting i hoved pt og hurra for at jeg doc dem i en uge æske så jeg kan se det……skal ikke ske igen 🙂