Tags

,

Uha nu går tiden stærkt og heldigvis for det. Jeg er nemlig seriøst ved at være træt af at leve i mellem flyttekasser og div roderi fordi alt er pakket ned eller ligger og flyder fordi det først kan pakkes i sidste øjeblik. Nå men den kvikke læser vil nok sige at så kunne jeg havde ventet med at pakke til nu…….men sådan fungere jeg desværre ikke og vil gerne være i kontrol og have styr på tingene og så heller leve i rod i 2-3 uger……eller var det mere 🙂

Mit største problem er nok jeg ikke kan lade være med at købe nye ting og i den forgangen uge blev det igen til lidt hyggeting og ja så nogle lamper til spisebord samt stuen…..disse er dog ikke kommet endnu da de er bestilt på nettet. Men de skal jo ikke pakkes ud så det går nok.

Onsdag henter vi de nye sofaer og hjørnesofaen ryger ud til de unge og det er perfekt for så slipper vi for at skille den af den dag jeg skal flytte…….det er trods alt lettere at flytte alm sofaer og det bliver kun den ene der bliver pakket ud hvis det kan lade sig gøre. Nogen ting kan desværre ikke komme ind af dørene uden de blir pakket ud men nu må jeg se når vi henter dem.

Vaskemaskinen er også afsat og bliver hentet d 28 og den gik til en alene mor med 2 børn så det var super perfekt og så er det en glæde at give noget væk når man ved det er en der ikke har meget at rutte med der får den. Og den fungere jo stadig perfekt og håber hun får glæden af den rigtig længe.

Ja så er der ikke meget mere at fortælle lige nu…….føler lidt mit liv er sat på standby i denne tid, men det er jo selvvalgt så jeg klager ikke. Nu vil jeg bruge de sidste dage til at samle de ting der mangler så de er lette at pakke ned og bruge tiden ved siden af til at hækle runde grydelapper…..hehe har lige lært at hækle rundt efter at have hæklet firkanter i over 30 år. Ja ja nogen ting tager tid at lære……ej har nu ikke gjort noget for at finde ud af det men faldt over en video på YT som bare var så simpel at selv jeg kunne finde ud af det 😀

Håber alle har haft en god pinse…….nu kan sommeren bare komme an!