Tags

,

Havde egentlig tænkt mig at vente med at købe nye stue møbler til jeg var flyttet og var lidt lun på nogle sofaer jeg havde set i Ikea…….dog med den viden de nok var lidt for bløde til min ryg, men trøstede mig med at jeg jo havde min stol jeg kunne sidde i hvis det var.

Men så i aftes da jeg sad og surfede lidt rundt på nettet og kikkede forskellige steder hvad de havde af sofaer, faldt jeg over et sæt hos Biva som var lige den slags jeg gerne ville have og i læderlook som jeg finder bedre og mere rengørings venligt end stof og det endte så med jeg bestilte dem her i formiddag og fik en aftale med datteren at de kunne hente dem d. 22 maj og så får de min hjørnesofa ud og det er de nok ikke kede af da de mangler bedre sofaplads i deres stue.

Nu er der kun en opvaskemaskine der skal købes af store ting og det bliver helt sikkert først når jeg er flyttet da der skal tages mål inden og den kan jeg hurtigt få hjem.

For nogen tid siden faldt jeg over nogle flyde blomster vaser som jeg fandt ualmindelige skønne og mente jeg burde eje nogle…….men min råben om hjælp her og der gav intet resultat og ja så må man jo selv knokle vider med at finde ud af hvor de kommer fra og jeg fandt dem også og det viser sig at være et Japans firma der laver dem, men lige PT sender de kun rundt i Japan og ikke ud af landet. Men de ville give besked når de kom så langt at de solgte den udenlands. Så jeg sendte dem en mail og håber de giver svar så jeg kan bestille så snart de bliver sat til salg i udlandet og jeg lægger et link ind her til deres side så andre kan følge med hvis der er interesse for denne skønne blomster vase.

Flyde vase

Reklamer