Tags

, ,

For 2 måneder siden fik jeg langt om længe nye briller og det var seriøst tiltrængt især fordi jeg skulle have med flere styrker. Dette er ikke en billig løsning og selv om jeg fandt et stel til omkring 25oo kr så endte jeg alligevel med 10000 kr for ET par briller. 

Men glæden varede kort da jeg endelig fik dem og tog dem på……nok blev mit udsyn rigtig godt og jeg fik et felt jeg kunne læse fra men problemet var jeg skulle hele tiden anstrenge mig for at finde netop det rette punkt ved læsning og oftes var det mere eller mindre sløret og jeg opgav det, samt var der stadig problemer når jeg var ude og handle med at jeg havde svært ved at læse priser mm og jeg følte jeg gik i en boble med sløret kanter og at mit udsyn var spoler og efter nogle uger gik jeg op og sagde det gik bare ikke og efter lang snak endte det med vi blev enige om at flytte læse feltet lidt op og det kunne måske hjælpe på læse funktionen.

Disse glas hentede jeg så for ca 3 uger siden men blev hurtig klar over de var endnu værre at fokusere med end de første havde været og jeg følte mig begrænset i mit udsyn og verden blev ligesom lukket af for mig og det kunne jeg bare ikke leve med. Så det endte med jeg gik op og vi blev enige om at nu havde jeg prøvet i 2 mdr med flerstyrket glas og når jeg ikke følte det virkede for mig var eneste mulighed at jeg gik tilbage til en styrkes glas i min alm brille samt fik et par læsebriller ved siden af og sådan blev det så og i dag kunne jeg så hente de nye glas og læsebrillerne og det var en befrielse at få dem på og igen kunne nyde hele verden uden sløret kanter. Jeg er fuldt ud klar over jeg vil være hemmet i at læse div priser mm i butikkerne men jeg vil heller skifte til læse briller når jeg handler og nøjes med enkelt styrke i alm glas når jeg bare tuller rundt og jeg har nydt det i dag efter jeg kom hjem og nu kan jeg også bruge læsebrillen ved computeren og det er skønt……kunne slet ikke bruge de andre uden at vride nakken afled og hvem gider det.

Så nu er jeg indehaver at to par briller…..eller retter 3 par for jeg fik også lavet et par solbriller med styrke og det er jeg rigtig glad for da jeg har manglet det i mange år.

Og nu jeg var i byen faldt jeg lige over nogle lækre bommuldsbukser hvor jeg købte et par lange hvide og sorte samt et par knælange lys gule og lys grønne som vil være rigtig søde her til sommer……så det var lige 4 par nye bukser for 600 kr…..billigt syntes jeg 🙂

Søndagen blev brugt i godt selskab med en god veninde hvor vi fik snakket en masse og hun fik lært mig at filte og jeg startede op med en kop varmer som jeg dog lige skal gøre færdig hjemme og fik så en masse uld med hjem og så vil jeg prøve at lave et par futter. Det er noget der tager tid og kræfter men jeg kan lægge det fra mig og fortsætte når jeg gider, så håber jeg kan få lidt gang i det med tiden og hun synes det ville være godt for mig at have det her de sidste 25 dage så jeg ikke keder mig ihjel inden flytningen. Og så serverede hun det lækreste måltid til aften bestående af en tomat blanding som hedder Tostada Con Tomatos som vi fik på ristet brød sammen med sort og grøn oliven samt Manchego Ost i tern og dertil hvidvin blandet med cider og citron…….det er ikke sidste gang jeg skal nyde det…..MUMS 

Og ja så skal de sidste dage bare gå…….men synes faktisk dagene går stærkt lige pt så inden jeg ser mig om er jeg nede i den nye lejlighed og kan nyde haven og solen……det er sku da dejligt at tænke på 🙂