Tags

, , , ,

1 månede…..eller 28 dage…..se nu ligner det noget og nu fornemmer jeg også den indre uro og trangen til at få pakket det sidste ned så jeg kun lige har hvad der ikke kan undværes og tro mig inden weekenden er over er det sikkert gjort.

Der er tømt et par skabe mere i køkkenet og de er rengjort og inden weekenden er over har jeg pakket alt det andet ned så der kun lige er hvad jeg skal bruge og alt overflødigt er væk. Jeg behøver ikke de store ting den sidste tid da jeg ikke skal socialisere en masse ud over en kop kaffe og det klare jeg snildt uden alle køkkentingene og min mad ja den er jo som den er…..let og lettere kedelig 🙂 Gardinstængerne de forskellige steder er også på vej ned……men to af dem driller og jeg kan sku ikke få de skide skruer ud og det ender nok med jeg flår dem ud og så må jeg lappe evt huller 😀 Gardiner er vasket og pakket ned…..har jo persienner for så gardinerne er jo bare pynt og rart de er rene og klar til at komme op det nye sted…..hvis ikke jeg køber nye.

Det værste er at jeg ikke kan lade være med at købe div ting og det gør det jo ikke lettere når man står midt i at skulle flytte. I går blev det til 6 kg rabarber som jeg måtte have og fik dem ordnet og smidt i frysern og jeg ved jeg vil nyde de er der om ikke andet så senere på året.

I dag måtte jeg så bare bestille 4 viskestykker med roser på…….ikke jeg skal vaske så meget op da jeg har valgt den luksus at invistere i en opvaskemaskine, men der kan jo være enkelte ting der ikke kan ryge der i som fx min Ballet Holmegaard’s glas.

936703_440200462739124_1463287080_n

 

Ud over det købte jeg 2 hvide dåser til henholdsvis mel og sukker . Men synes de var ret fede at have stående på køkkenbordet nu jeg får mere plads til den slags hygge ting.

11524_440200622739108_517658007_n

Og så skal jeg lege frisør i eftermiddag. En veninde trænger til at få farvet toppen og det er altid mig der gør det og så hygger vi med det alt imens vi slubre kaffe og snakker livligt om hvad der er sket siden sidst, så det glæder jeg mig til.

Men ellers intet nyt her fra……vil nyde dagen i dag og så arbejde i weekenden 🙂

Go’weekend der ude…….