Jo må sande at det er hvad der sker. Begynder jeg ikke snart at gøre noget ved mit liv så holder jeg vist ikke ret længe mere. Mærker hvordan kroppen forfalder og energien svinder ind. Jeg kan så glæde mig over at jeg ved haven vil give mig stor glæde og også lyst til at lave noget ud over det sædvanlige. Der skal jo ikke herske tvivl om at være buret inde i en anden sals lejlighed ikke fremmer lysten til noget som helst.

Så det hedder ny kost samt levevis og ud med alt det usunde og dette skulle også gerne gælde smøgerne så snart jeg er kommet på plads. Jeg skal sørge for hver dag at komme ud og få motion og derved også få sat gang i forbrændingen så jeg kan få smidt de satans kilo jeg har taget på fordi jeg har spist en masse jeg ikke skulle. Jeg skal sætte mig mål om ting der skal gøre og tror det bedste er i første omgang at lave en tjek liste jeg kan hælde til og så krydse af hver gang en ting er gjort. Det er jo ikke fordi jeg er doven og ikke får lavet de ting der skal gøre……men motivationen har manglet og måske jeg kan øge den nu jeg starter et nyt kapitel op et andet sted.

Jeg fornemmer allerede den glæde det vil være for mig at kunne sætte mig ud i haven og nyde min morgenkaffe og ja andre måltider, eller for den sags skyld sidde ved spisebordet der inde og nyde det……noget jeg ikke har kunnet i mange år da jeg ikke har haft de samme muligheder for spisebord.

Alt i alt bliver det godt for mig at starte op på ny og håber det giver mig det skub der skal til så jeg kommer vider i livet  igen…….har tords alt mange gode år endnu hvis jeg selv vil det.

Så nu håber jeg de sidste dage går hurtigt…….men det gør de jo nok for nu ved jeg det er snart og inden jeg ser mig om skal det sidste pakkes ned og ja så er det ud af røret. En måned går jo altid hurtigt synes jeg og hvorfor skulle denne her så ikke også 🙂